مطالب مرتبط:
بازداشت 85 عامل تخریبگر اموال مردم چهارمحال و بختیاری
بازداشت 85 عامل تخریبگر اموال مردم چهارمحال و بختیاری
بازداشت عوامل تخریب اموال مردم در چهارمحال و بختیاری
تکمیل و افتتاح 15 واحد گلخانه ای در چهارمحال و بختیاری
اعطای مجور توسعه به واحد های با پیشرفت 80 درصدی در چهارمحال و بختیاری
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 13 بهمن 1404 ساعت 23:102026-02-02سياسي

دستگیری 85 عامل تخریب اموال در چهارمحال و بختیاری


طبق اطلاعیه اداره کل اطلاعات استان 85 عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در چهارمحال و بختیاری دستگیر شد.

- به گزارش تابناک به نقل از خبرگزاری دانشجو، اداره کل اطلاعات استان چهارمحال و بختیاری در خصوص دستگیری 85 نفر از عاملان اصلی و تخریبگر اموال مردم اطلاعیه های صادر کرد که در این اطلاعیه آمده است:این افراد با کمک گزارش های مؤثر مردمی و اقدامات اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان (عج) شناسایی و بازداشت شده اند.

برخی از اقدامات خشونت بار و داعش گونه دستگیر شدگان عبارت است از: حمله به 20 مرکز دولتی و خدمات عمومی از جمله فرمانداری، بنیاد شهید و ادارات صمت، دادگستری، امور مالیاتی، اوقاف، محیط زیست در شهر های لردگان، کوهرنگ، فارسان، جونقان به شهادت رساندن 2 نفر از نیرو های حافظ امنیت در شهر لردگان و مشارکت فعال در درگیری مسلحانه با نیرو های حافظ امنیت در شهرستان فارسان به آتش کشیدن کمیته امداد امام خمینی (ره) و انبار جهیزیه افراد تحت پوشش این نهاد در شهر لردگان.

آتش زدن کتابخانه عمومی در شهر بروجن و از بین رفتن 300 کتاب خطی و چاپ سنگی و تجهیزات کتابخانه، آتش زدن کتابخانه عمومی و خانه جوان شهر سورشجان.

حمله به ساختمان شهرداری و تخریب مبلمان شهری در شهرکرد، هفشجان، لردگان و بروجن.


برچسب ها: چهارمحال و بختیاری - اداره کل اطلاعات - چهارمحال - دستگیر - استان چهارمحال و بختیاری - سربازان گمنام امام زمان - بختیاری
آخرین اخبار سرویس:

دستگیری 85 عامل تخریب اموال در چهارمحال و بختیاری

دستگیری 85 عامل تخریب اموال در چهارمحال و بختیاری