مطالب مرتبط:
نماینده ولی فقیه در سپاه : تحریم سپاه عوارض سنگینی برای اتحادیه اروپا دارد/ یقینا بدون پیامد نخواهد بود
تصاویر/ دیدار فرمانده و کادر قرارگاه منطقه ای ارتش با نماینده ولی فقیه در خوزستان
هزینه حمله به ایران از نگاه نشریه روزانه سپاه؛ بهره گیری از توانایی های نیروهای مقاومت، ایجاد بحران در تنگه های حیاتی و هدف گرفتن منافع دشمن در منطقه
شبکه 12 اسراییل: «امارات به دنبال حکمرانی بر نوار غزه است»
تصاویر /جشنواره امامت و مهدویت، نهج البلاغه و حکمرانی علوی در اصفهان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 13 بهمن 1404 ساعت 17:302026-02-02سياسي

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه همدان: ولایت فقیه تنها مدل موفق حکمرانی در منطقه است


مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه انصارالحسین(ع) همدان با اشاره به اینکه ولایت فقیه تنها مدل موفق حکمرانی در منطقه است گفت: مقام معظم رهبری در جنگ 12 روزه و مدیریت اغتشاشات، - مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه همدان: ولایت فقیه تنها مدل موفق حکمرانی در منطقه است ایسنا/همدان مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه انصارالحسین(ع) همدان با اشاره به اینکه ولایت فقیه تنها مدل موفق حکمرانی در منطقه است گفت: مقام معظم رهبری در جنگ 12 روزه و مدیریت اغتشاشات، نقش بی بدیل داشتند.

حجت الاسلام الیاس نجاری دوشنبه 13 بهمن در کارگاه یک روزه اعضای شورای کانون ها و جهادگران تبیین بسیج اساتید با عنوان طرح دانشمند شهید فریدون عباسی در دانشگاه صنعتی همدان با اشاره به دیدار اخیر با مقام معظم رهبری و سخنان فرماندهان ارشد نیروهای مسلح، گفت: نقش ولایت فقیه در مدیریت بحران های اخیر کشور بی بدیل بوده است.

وی با تأکید بر ضرورت تبیین نقش رهبری و ابعاد انقلاب اسلامی برای نسل جوان، گفت: اگر ولایت فقیه در این 47 سال هیچ کارکردی نداشت، جز مدیریت پیروزمندانه جنگ 12 روزه شکرگزاری بر همگان تنها به این دلیل واجب بود؛ بخشی از مسئولیت ما روحانیون این است که این واقعیت ها را برای جوانان بازگو کنیم.


برچسب ها: نمایندگی ولی فقیه - مقام معظم رهبری - ولایت فقیه - نمایندگی - فقیه - همدان - ولی فقیه
آخرین اخبار سرویس:

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه همدان: ولایت فقیه تنها مدل موفق حکمرانی در منطقه است

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه همدان: ولایت فقیه تنها مدل موفق حکمرانی در منطقه است