مطالب مرتبط:
فعالیت مراکز انتقال خون آذربایجان غربی در دو نوبت صبح و شب
فعالیت مراکز انتقال خون آذربایجان غربی در دو نوبت صبح و شب
دانشنامه دفاع مقدس پشتوانه ای معتبر برای جهاد تبیین و انتقال ارزش ها به نسل جوان است
واکنش ایران به شایعات انتقال تسلیحات روسی به تهران: هیچ قرارداد پنهانی با روسیه نداریم؛ تمام توافق های نظامی در حال اجراست
هم افزایی شیعه و سنی در بوشهر برای اجرای پرشور «زندگی با آیه ها»
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 30 بهمن 1404 ساعت 11:102026-02-19پزشكي

انتقال خون بوشهر اهداکنندگان را دعوت به یاری کرد


مدیرکل انتقال خون استان بوشهر با توجه به کاهش ذخایر خونی از مردم برای اهدای خون دعوت کرد.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر ؛ دکتر علیرضا باستین افزود: از همه اهدا کنندگان به ویژه جوانان و افراد واجد شرایط، دعوت می شود با اهدای خون خود، یاری گر بیماران نیازمند باشند.

وی بیان کرد: 500 بیمار تالاسمی و هموفیلی و همچنین افراد مبتلا به سرطان، جراحی های اورژانسی، مادران در هنگام زایمان و مصدومان حوادث، در سطح استان بوشهر هر روز و هر ساعت به خون سالم و کافی نیاز دارند که این امر نیازمند همراهی مردم و افراد واجد شرایط است.

باستین با اشاره به تجهیز و راه اندازی آزمایشگاه انتقال خون بوشهر ادامه داد: پیش از این بیشترین مدت نگهداری خون در سردخانه این مرکز سه روز بود که با تجهیز امکانات و آزمایشگاه در زمان حاضر امکان نگهداری خون و فرآورده های آن در این استان به 9 روز افزایش یافته است، اما با این وجود بدلیل کمبود مراجعان این میزان به شکل چشمگیری کاهش یافته است.

وی گفت: پایگاه های انتقال خون در شهر بوشهر همه روزه صبح و بعد از ظهر و شهر های گناوه، کنگان و دشتستان صبح ها از ساعت 8 تا 12 و شهر دیلم روز های دوشنبه بعد ازظهر، آماده خون گیری از واجدین شرایط هستند.


برچسب ها: انتقال خون - بوشهر - استان بوشهر - راه اندازی آزمایشگاه - آزمایشگاه - انتقال - خبرگزاری صدا و سیما
آخرین اخبار سرویس:

انتقال خون بوشهر اهداکنندگان را دعوت به یاری کرد

انتقال خون بوشهر اهداکنندگان را دعوت به یاری کرد