مطالب مرتبط:
بهره برداری از طرح های عمرانی و خدماتی در دهه مبارک فجر در بام و صفی آباد
بهره برداری از 3 هزار و 610 طرح همزمان با دهه مبارک فجر در البرز
استاندار: تفویض اختیار به استان ها فرصتی برای شناسایی و بهره برداری از ظرفیت هاست
سه هزار و 610 پروژه در البرز آماده بهره برداری است
آمفی تئاتر و سالن تئاتر امیرنظام بیجار به بهره برداری رسید
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 10 بهمن 1404 ساعت 21:052026-01-30اقتصادي

130 طرح در سرخس آماده بهره برداری است


همزمان با دهه فجر، 130 طرح با اعتبار 7 هزار میلیارد تومان در سرخس افتتاح و یا ساخت آنها آغاز می شود.

-   به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خراسان رضوی ، فرماندار سرخس گفت: در ایام الله دهه فجر امسال، 122 طرح با هزینه بیش از 4 هزار و 467 میلیارد تومان در این شهرستان به بهره برداری می رسد و ساخت 8 طرح با اعتباری حدود 2641 میلیارد تومان آغاز خواهد شد.

مجید بیکی با اشاره به توزیع جغرافیایی این طرح ها افزود: از مجموع طرح ها، 37 طرح شهری و 93 طرح روستایی است که نشان دهنده توجه ویژه دولت به توسعه متوازن و ارتقای زیرساخت ها در مناطق روستایی و مرزی شهرستان سرخس است.

بیکی با تأکید بر اولویت تکمیل طرح های نیمه تمام خاطر نشان کرد: با هدف اجرای تعهدات دولت و پاسخ به مطالبات مردم، پیگیری های لازم برای فعال سازی و تکمیل طرح هایی که سال ها بلاتکلیف مانده بود انجام شد تا این طرح ها در دهه فجر به مرحله بهره برداری برسند و ثمره آن در زندگی مردم نمایان شود.

وی گفت: این طرح  ها شامل طرح های دولتی، غیردولتی و بخش خصوصی و طرح های مرتبط با جذب سرمایه گذاران است که نقش مهمی در توسعه اقتصادی، اشتغال زایی و ارتقای کیفیت زندگی مردم شهرستان سرخس خواهد داشت.


برچسب ها: میلیارد تومان - طرح ها - بهره برداری - میلیارد - دهه فجر - سرخس - تومان
آخرین اخبار سرویس:

130 طرح در سرخس آماده بهره برداری است

130 طرح در سرخس آماده بهره برداری است