مطالب مرتبط:
دستگاه قضا با عاملان فاجعه آتش سوزی بازار رشت، قاطع برخورد کند
در بحرانهای سالهای 88،98،1401و1404 صداوسیما در روزهای اول به گونه ای برخورد کرد که هیچ اتفاقی نیفتاده/ به همین دلیل بازار اینترنشنال رونق گرفت
عراقچی: نتیجه حضور نیروهای فرامنطقه ای در خلیج فارس همواره تشدید تنش بوده است
عراقچی: حضور ناوهای آمریکا در خلیج فارس تنش را تشدید می کند
واکنش عراقچی به حضور نیروهای بیگانه در منطقه خلیج فارس؛ نتیجه حضور نیروهای فرامنطقه ای در منطقهٔ ما همواره تشدید تنش به جای کاهش تنش بوده است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 12 بهمن 1404 ساعت 15:152026-02-01سياسي

برخورد با متخلفان بازار فارس تشدید می شود


برخورد با متخلفان بازار فارس تشدید می شود .

- رییس کل دادگستری فارس گفت : برخورد با متخلفان بازار فارس تشدید می شود .

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس ، رییس کل دادگستری فارس از آمادگی کامل دستگاه قضایی استان برای حمایت حقوقی و تشدید نظارت بر بازار فارس از خبر داد.

حجه الاسلام والمسلمین سید صدراله رجایی نسب در نشست نظارت بر بازار که با حضور متولیان اقتصادی استان برگزار شد، بر تقویت تلاش های انجام شده در حوزه تنظیم و نظارت بر بازار تأکید کرد و گفت: در مرحله حساس فعلی، هماهنگی، هم افزایی و شدت عمل در برخورد با متخلفان امری ضروری است.

  وی مهم ترین اقدام کوتاه مدت را استمرار و تقویت گشت های سیار نظارتی مشترک با حضور مأموران دستگاه های ذی ربط عنوان کرد و افزود: اصلاح نگاه و عملکرد ها و اهتمام ویژه در حوزه های کاری می تواند نتایج امیدوارکننده ای به همراه داشته باشد.

  رییس کل دادگستری استان فارس با اشاره به نقش بازدارنده حضور میدانی ناظران تصریح کرد: حضور فیزیکی و روزانه ناظران در سطح معابر و بازار، حتی با تعداد محدود، خود یک عامل آرامش بخش و ایجادکننده احساس امنیت برای مردم است و شهروندان باید حضور ناظران دلسوز را به صورت ملموس احساس کنند.


برچسب ها: برخورد با متخلفان - رییس کل دادگستری فارس - نظارت بر بازار - رییس کل دادگستری - بازار - متخلفان - فارس
آخرین اخبار سرویس:

برخورد با متخلفان بازار فارس تشدید می شود

برخورد با متخلفان بازار فارس تشدید می شود