مطالب مرتبط:
دیدار وزیر آموزش و پرورش با خیرین مدرسه ساز فارس
تسریع در ایمن سازی محور مهران ـ دهلران؛ پیشرفت عملیات به 75 درصد رسید
برگزاری گردهمایی رؤسای ادارات آموزش و پرورش کرمان
تصاویر/ نشست مشترک مبلغین طرح امین با دبیر ستاد همکاری ها و مدیرکل آموزش وپرورش همدان
همکاری جهاددانشگاهی و بنیاد ملی بازی های رایانه ای برای آموزش بازی سازی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 29 بهمن 1404 ساعت 18:552026-02-18اجتماعي

مدیرکل آموزش و پرورش: پروژه مدرسه سازی در لرستان با 70 درصد پیشرفت فیزیکی در حال اجراست


مدیرکل آموزش و پرورش لرستان، با اشاره به اهمیت مشارکت مردمی در پروژه های آموزشی گفت: جلسات نهضت توسعه عدالت یکی از برنامه هایی است که رییس جمهور شخصاً در تمامی استان ها برگزار کرده و تاکنون بیش از 150 جلسه توسط ایشان مدیریت شده است.

- مدیرکل آموزش و پرورش: پروژه مدرسه سازی در لرستان با 70 درصد پیشرفت فیزیکی در حال اجراست ایسنا/لرستان مدیرکل آموزش و پرورش لرستان، با اشاره به اهمیت مشارکت مردمی در پروژه های آموزشی گفت: جلسات نهضت توسعه عدالت یکی از برنامه هایی است که رییس جمهور شخصاً در تمامی استان ها برگزار کرده و تاکنون بیش از 150 جلسه توسط ایشان مدیریت شده است.

سید عیسی سهرابی روز چهارشنبه 29 بهمن در حاشیه جلسه نهضت توسعه عدالت با قدردانی از حضور و حمایت مردم، معلمان و دانش آموزان، خاطرنشان کرد: حرکات و تلاش های انجام شده می تواند الگویی برای سایر مصوبات سفرهای استانی باشد.

وی به پروژه های مدرسه سازی اشاره کرد و افزود: در مرحله اول 318 پروژه تعریف شده است که تا امروز 170 پروژه با بیش از 10 نفر در حال اجرا هستند.

بسیاری از پروژه های نیمه تمام و مدارس سنگین نیز کارشان آغاز شده و در مجموع، 70 درصد پیشرفت فیزیکی کل این پروژه ها محقق شده است.


برچسب ها: مدیرکل آموزش و پرورش - آموزش و پرورش - لرستان - آموزش - پیشرفت فیزیکی - مدیرکل - مشارکت مردمی
آخرین اخبار سرویس:

مدیرکل آموزش و پرورش: پروژه مدرسه سازی در لرستان با 70 درصد پیشرفت فیزیکی در حال اجراست

مدیرکل آموزش و پرورش: پروژه مدرسه سازی در لرستان با 70 درصد پیشرفت فیزیکی در حال اجراست