مطالب مرتبط:
ورود سامانه بارشی به آذربایجان شرقی
تردد در محور های مواصلاتی آذربایجان شرقی با زنجیر چرخ
تصاویر / سفر نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی به شهر قم
بارش برف در همه ی محورهای آذربایجان شرقی ادامه دارد/ گردنه سامبران مسدود شده است
امدادرسانی هلال احمر آذربایجان شرقی به 306 نفر در برف و کولاک
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 4 بهمن 1404 ساعت 09:552026-01-24اقتصادي

هشدار شرکت گاز آذربایجان شرقی درباره دودکش ها


مدیرعامل شرکت گاز آذربایجان شرقی گفت: بیشترین تلفات ناشی از حوادث گازی استان مربوط به نقص در دودکش ها است.

- مدیرعامل شرکت گاز آذربایجان شرقی گفت: بیشترین تلفات ناشی از حوادث گازی استان مربوط به نقص در دودکش ها است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز آذربایجان شرقی ، فیروز خدایی با هشدار به افزایش حوادث گازگرفتگی همزمان با افت دما در استان از شهروندان خواست با کنترل مسیر دودکش ها و اطمینان از عملکرد صحیح آنها، از بروز حوادث ناگوار جلوگیری کنند.

وی با اشاره به بارش باران و افت شدید دما اظهار کرد: به دنبال کاهش محسوس دما، میزان مصرف گاز در استان به شکل قابل توجهی افزایش یافته است.

مدیرعامل شرکت گاز استان همچنین با اشاره به ثبت رکورد مصرف گاز گفت: در اوایل بهمن ماه میزان مصرف گاز به 47 میلیون و 420 هزار مترمکعب رسیده که نشان دهنده رکورد مصرف در این بازه زمانی است.

خدایی با ارائه توصیه هایی در زمینه مصرف بهینه گاز خاطرنشان کرد: رعایت دمای رفاه بین 18 تا 22 درجه سانتی گراد، استفاده از لباس گرم در منزل و به کارگیری روش های صحیح مصرف، از جمله راهکار های مؤثر برای مدیریت مصرف گاز و جلوگیری از بروز مشکل در تأمین پایدار این انرژی حیاتی است.


برچسب ها: آذربایجان شرقی - مدیرعامل شرکت گاز - آذربایجان - شرکت گاز - استان - مدیرعامل - مصرف گاز
آخرین اخبار سرویس:

هشدار شرکت گاز آذربایجان شرقی درباره دودکش ها

هشدار شرکت گاز آذربایجان شرقی درباره دودکش ها