مطالب مرتبط:
امضای قرارداد اجرای اولین شبکه5G اختصاصی صنعت میان رایتل و پتروشیمی فناوران
امضای قرارداد اجرای اولین شبکه5G اختصاصی صنعت میان رایتل و پتروشیمی فناوران
امضای قرارداد اجرای اولین شبکه 5 G اختصاصی صنعت میان رایتل و پتروشیمی فناوران
امضای قرارداد اجرای اولین شبکه5G اختصاصی صنعت میان رایتل و پتروشیمی فناوران
صنعتی سازی ساختمان؛ تحول در سرعت اجرای پروژه های ملی با بکارگیری پروفیل زد و ورق های سرد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 28 بهمن 1404 ساعت 19:052026-02-17اقتصادي

استاندار بوشهر: اجرای پروژه های پایین دستی پتروشیمی تسریع شود


استاندار بوشهر خواستار تسریع در اجرای پروژه های پایین دستی صنعت پتروشیمی خصوصا پروژه پلیمر کنگان شد.

    - استاندار بوشهر: اجرای پروژه های پایین دستی پتروشیمی تسریع شود بوشهر-استاندار بوشهر خواستار تسریع در اجرای پروژه های پایین دستی صنعت پتروشیمی خصوصا پروژه پلیمر کنگان شد.

    به گزارش خبرگزاری مهر، ارسلان زارع در دیدار با احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، در ارتباط با موضوعات مرتبط بخش های مختلف این وزارتخانه بویژه در خصوص توسعه صنایع پایین دستی پتروشیمی ها، بخش تعاون و اشتغال و اجرای طرح های اقتصادی و اجتماعی در استان بوشهر گفت وگو کرد.

وی با تحسین از عملکرد شرکت های پتروشیمی ذیل این وزارتخانه در سال جاری، خواستار تسریع در اجرای پروژه های پایین دستی این صنعت خصوصا پروژه پلیمر کنگان شد.

استاندار بوشهر خاطر نشان کرد: این پروژه بزرگ ملی، در راستای تحقق برنامه هفتم پیشرفت و از اولویت های دولت وفاق ملی و شورای برنامه ریزی و توسعه استان است که تکمیل و توسعه آن مورد تاکید قرار دارد.

زارع تصریح کرد: بخش قابل توجهی از تامین مالی اجرای این پروژه به مبلغ 650 میلیون یورو، از محل مصوبات سفر سال گذشته رییس جمهور به استان بوشهر از محل صندوق توسعه ملی است.


برچسب ها: استاندار بوشهر - پتروشیمی - پروژه - استاندار - بوشهر - استان - صنعت پتروشیمی
آخرین اخبار سرویس:

استاندار بوشهر: اجرای پروژه های پایین دستی پتروشیمی تسریع شود

استاندار بوشهر: اجرای پروژه های پایین دستی پتروشیمی تسریع شود