مطالب مرتبط:
موالی زاده: هتک حرمت سبزقبا فاز دوم جنگ ترکیبی است  
امام جمعه کاشان: دشمن در عملیات ترکیبی برای براندازی نظام شکست خورد
امام جمعه ساری: اغتشاشات دی ماه جنگ ترکیبی آمریکایی ـ اسراییلی بود
بازدارندگی مردمی، معادلات ترکیبی دشمن را بر هم زد
حسینی: دشمن با جنگ شناختی جوانان را هدف قرار داده است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 24 بهمن 1404 ساعت 21:102026-02-13دانش

استاندار خوزستان: هتک حرمت به سبزقبا، فاز دوم جنگ ترکیبی دشمن برای براندازی نظام بود


استاندار خوزستان با محکومیت اقدام نابخردانه هتک حرمت به آستان مقدس سبزقبا در دزفول، این واقعه را فاز دوم جنگ ترکیبی دشمن برای براندازی نظام اسلامی دانست و از بازسازی این امامزاده با شکوه تر از گذشته خبر داد.

- ایسنا/خوزستان استاندار خوزستان با محکومیت اقدام نابخردانه هتک حرمت به آستان مقدس سبزقبا در دزفول، این واقعه را فاز دوم جنگ ترکیبی دشمن برای براندازی نظام اسلامی دانست و از بازسازی این امامزاده با شکوه تر از گذشته خبر داد.

سید محمدرضا موالی زاده، روز جمعه 24 بهمن در کنگره ملی شعر قبای سوخته که با حضور عبدالحسین خسروپناه دزفولی، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در جوار آستان مقدس امامزاده سبزقبای دزفول برگزار شد، گفت: این دومین مراسمی است که پس از به آتش کشیده شدن این امامزاده جلیل القدر برگزار می شود و حضور پرشور مردم در مراسم نیمه شعبان و امروز، نشان دهنده عشق و ارادت آنان به آستان مقدس اهل بیت عصمت و طهارت است.

وی با بیان اینکه اقدام نابخردانه اخیر به هیچ وجه به حساب مردم شریف، انقلابی و ولایتمدار دزفول گذاشته نمی شود، افزود: دزفول قهرمان با این فرهنگ و تمدن غنی، همواره در همه صحنه ها پیشگام بوده و این حادثه توسط افرادی معدود رقم خورد که جریحه دار شدن احساسات مردم را به دنبال داشت.


برچسب ها: استاندار خوزستان - امامزاده - آستان مقدس - خوزستان - استاندار - براندازی - هتک حرمت
آخرین اخبار سرویس:

استاندار خوزستان: هتک حرمت به سبزقبا، فاز دوم جنگ ترکیبی دشمن برای براندازی نظام بود

استاندار خوزستان: هتک حرمت به سبزقبا، فاز دوم جنگ ترکیبی دشمن برای براندازی نظام بود