مطالب مرتبط:
قیمت طلا «عجیب» شد/قیمت جدی. طلا در بازارهای جهانی امروز 2 بهمن 1404
قیمت طلا «عجیب» شد/قیمت جدی. طلا در بازارهای جهانی امروز 2 بهمن 1404
اعلام نحوه فعالیت شعب کشیک بانک ملی ایران استان تهران، در روز پنجشنبه 2 بهمن ماه
اعلام نحوه فعالیت شعب کشیک بانک ملی ایران استان تهران، در روز پنجشنبه 2 بهمن ماه
گزارش های محرمانه به تاجرنیا؛ فعالیت ساپینتو مخفیانه رصد می شود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 2 بهمن 1404 ساعت 12:502026-01-22اقتصادي

گزارش میدانی ایسنا از فعالیت بازارهای اراک در روز دوم بهمن


مشاهدات خبرنگار ایسنا از بازارهای مختلف در محدوده بازار سرپوشیده، واحدهای صنفی محدوده پیاده راه امیرکبیر، خیابان شهید رجایی، خیابان شهید شیرودی، - میدان شهدا، خیابان شهید بهشتی، خیابان قائم مقام، خیابان امام خمینی(ره)، محدوده دروزاه شهرجرد و خیابان حصار، از باز بودن مغازه ها، فعالیت اصناف و رونق خرید و فروش اجناس مختلف در سطح شهر اراک در روز دوم بهمن حکایت دارد.

بازدیدهای میدانی خبرنگار ایسنا از سطح شهر اراک حاکی از باز بودن واحدهای صنفی در نقاط مختلف شهر و پاساژها و مراکز خرید است و به گفته رییس اتاق اصناف اراک کمبود کالا در بازار وجود ندارد.

مجید بسطامی در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: خوشبختانه در حال حاضر کمبود خاصی در تأمین اقلام اساسی وجود ندارد و نمونه آن توزیع گسترده روغن در روزهای اخیر است، اما خریدهای هیجانی باعث می شود قفسه ها به سرعت خالی شوند و تصور کمبود در جامعه شکل بگیرد.

وی با تأکید بر اینکه آنچه امروز در بازار بیش از هر چیز مشاهده می شود گرانی است نه گران فروشی ، گفت: افزایش تقاضا، خریدهای هیجانی و نوسانات قیمت کالاها در زمان های مختلف خرید، از عوامل اصلی التهاب بازار است و شهروندان با مدیریت مصرف می توانند نقش مهمی در بازگشت آرامش به بازار ایفا کنند.


برچسب ها: خیابان - واحدهای صنفی - بازار - ایسنا - اراک - شهر اراک - مختلف
آخرین اخبار سرویس:

گزارش میدانی ایسنا از فعالیت بازارهای اراک در روز دوم بهمن

گزارش میدانی ایسنا از فعالیت بازارهای اراک در روز دوم بهمن