مطالب مرتبط:
آمریکا عراق را به خاطر نوری المالکی تهدید کرد
نوری المالکی بار دیگر دخالت های خارجی را مردود دانست
تهدید عراق از سوی آمریکا درباره نخست وزیری المالکی
شرط نوری المالکی برای کناره گیری از نامزدی نخست وزیری
تهدید عراق از سوی آمریکا درباره نخست وزیری المالکی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 15 بهمن 1404 ساعت 15:102026-02-04بين الملل

انتقاد نوری المالکی از دخالت های آمریکا


رییس ائتلاف دولت قانون و نامزد پست نخست وزیری عراق، شب گذشته در سخنانی تلویزیونی با انتقاد از توییت دونالد ترامپ، دخالت آمریکا در روند سیاسی این کشور را قاطعانه رد کرد.

- رییس ائتلاف دولت قانون و نامزد پست نخست وزیری عراق، شب گذشته در سخنانی تلویزیونی با انتقاد از توییت دونالد ترامپ، دخالت آمریکا در روند سیاسی این کشور را قاطعانه رد کرد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از بغداد؛ نوری المالکی تأکید کرد: هیچ طرف خارجی حق ندارد بر تصمیمات بغداد فشار وارد کند و انتخاب نخست وزیر حق اکثریت سیاسی در عراق است.

وی همچنین از برخی کشور های منطقه از جمله ترکیه، قطر و سوریه انتقاد کرد و آنها را به جانبداری از موضع ترامپ و دادن اطلاعات گمراه کننده به ترامپ متهم کرد.

همزمان در اقلیم کردستان عراق نیز بحران انتخاب رییس جمهوری همچنان حل نشده باقی مانده و تلاش های میانجی گرانه محمد شیاع السودانی بی نتیجه بوده است.

ناظران هشدار می دهند اگر احزاب کرد تا اوایل هفته آینده به توافق نرسند، مجلس عراق ممکن است خارج از تصمیم آنها یکی از دو نامزد اصلی را با رأی اکثریت انتخاب کند؛ اقدامی که می تواند تنش ها را افزایش دهد.


برچسب ها: ائتلاف دولت قانون - نخست وزیر - انتقاد - نوری المالکی - دخالت آمریکا - ترامپ - نخست وزیری
آخرین اخبار سرویس:

انتقاد نوری المالکی از دخالت های آمریکا

انتقاد نوری المالکی از دخالت های آمریکا