مطالب مرتبط:
برگزاری پویش رسانه ای «تا انقلاب مهدی» و جشن بزرگ نیمه شعبان در همدان
برگزاری جشن بزرگ نیمه شعبان در پایتخت
جشن نیمه شعبان در مسجد مقدس جمکران
برگزاری آیین عمامه گذاری جمعی از طلاب همزمان با جشن نیمه شعبان در همدان
جشن بزرگ نیمه شعبان در کامیاران
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 15 بهمن 1404 ساعت 16:252026-02-04سياسي

قدمت 60 ساله جشن نیمه شعبان در خانه پدر شهید مهدی مطلبی فشارکی


نیمه شعبان در خانه ای که 60 سال است چراغ انتظار را روشن نگه داشته است.

- نیمه شعبان در خانه ای که 60 سال است چراغ انتظار را روشن نگه داشته است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان ؛ در کنار جشن های گسترده نیمه شعبان در مساجد اصفهان، یک جشن خانگی قدیمی با مشارکت یک فامیل بزرگ، جلوه ای متفاوت از شادی مردمی و احترام به خانواده شهدا را به نمایش گذاشته است.

مسئول اجرایی این جشن بزرگ خانگی گفت: حدود 60 سال است که منزل پدر شهید مهدی مطلبی فشارکی در اصفهان، همزمان با نیمه شعبان، میزبان جشن میلاد حضرت ولی عصر (عج) است؛ جشنی که به صورت خانگی، اما با گستره ای مردمی و پرشور برگزار می شود.

حجت فشارکی افزود: این مراسم در منزل حاج اصغر مطلبی فشارکی، پیرغلام امام حسین (ع)، از شاگردان استاد صغیراصفهانی و از مداحان اهل بیت (ع) برگزار می شود؛ خانه ای که سال هاست در نیمه شعبان، به پایگاه شادی، انتظار و ارادت به امام زمان (عج) تبدیل شده است.

وی گفت: در آستانه این جشن، تمامی اعضای فامیل بزرگ فشارکی با مشارکتی خودجوش، در آذین بندی و تزیین این خانه سهیم می شوند و فضای منزل را به شکلی زیبا و مردمی برای میلاد حضرت مهدی (عج) آماده می کنند؛ مشارکتی خانوادگی که جلوه ای از پیوند نسل ها با فرهنگ انتظار است.


برچسب ها: نیمه شعبان - شعبان - نیمه - برگزار - خانه - خانگی - پدر شهید
آخرین اخبار سرویس:

قدمت 60 ساله جشن نیمه شعبان در خانه پدر شهید مهدی مطلبی فشارکی

قدمت 60 ساله جشن نیمه شعبان در خانه پدر شهید مهدی مطلبی فشارکی