مطالب مرتبط:
سفر معاون امور بین الملل قوه قضاییه و دبیر ستاد حقوق بشر به اندونزی رسانه7 | اخبار ورزشی
پزشکیان: دموکراسی و حقوق بشر غربی ابزاری برای غارت منابع کشورهاست
ایران امروز به یک بازیگر سیاسی بزرگ در جهان تبدیل شده است
برگزاری چهارمین دور رایزنی های سیاسی ایران و روسیه در تهران
عضو شورای فدراسیون روسیه: مسکو ممکن است از به رسمیت شناختن اوکراین به عنوان یک کشور صرف نظر کند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 21 بهمن 1404 ساعت 07:302026-02-10سياسي

روسیه: شورای حقوق بشر به نهادی سیاسی تبدیل شده است


دیپلمات ارشد روسیه در سازمان ملل اعلام کرد که شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد به یکی از سیاسی ترین نهادها تبدیل شده است.

- دیپلمات ارشد روسیه در سازمان ملل اعلام کرد که شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد به یکی از سیاسی ترین نهادها تبدیل شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ریانووستی، گنادی گاتیلوف نماینده دائم روسیه در مقر سازمان ملل متحد در ژنو گفت: شورای حقوق بشر به یکی از جنجالی ترین و سیاسی ترین نهادهای سازمان ملل متحد تبدیل شده است.

وی گفت: با تلاش های غرب و متحدانش که اکثریت را در شورای حقوق بشر تشکیل می دهند، این نهاد حقوق بشری به عرصه ای برای تسویه حساب های سیاسی تحت بهانه های واهی حقوق بشری و بدنام کردن کشورهای به زعم آنها نامطلوب تبدیل شده است.

باوجودی که نهادهای سازمان ملل باید بی طرفی خود را در مسائل جهانی حفظ کنند دولت های غربی از طریق اعمال نفوذ بر این نهادها، از آنها به عنوان ابزاری برای سرکوب کشورهای مخالف غرب در جهان استفاده می کنند.

مواضع شورای حقوق بشر علیه کشورهایی مثل چین، روسیه و دیگر کشورهای مخالف غرب در جهان مصداقی از این استاندارد دوگانه در این نهاد بین المللی است.


برچسب ها: سازمان ملل - شورای حقوق بشر - سازمان ملل متحد - حقوق بشر - شورای حقوق بشر سازمان ملل - سازمان - نهادها
آخرین اخبار سرویس:

روسیه: شورای حقوق بشر به نهادی سیاسی تبدیل شده است

روسیه: شورای حقوق بشر به نهادی سیاسی تبدیل شده است