مطالب مرتبط:
نماز شب داروی دردهای روحی و اخلاقی انسان است
معامله 52 کیلوگرم طلای سرخ در بورس کالا
شکست سرخ های تهران شخصیت تیم ما را نشان داد | برای قهرمانی می جنگیم
خبری مهم برای سرخ ها/ رای بازی تراکتور شمس آذر کی اعلام می شود؟
یک قدم تا تاریخ سازی؛ امشب شب صعود سرخ پوشان تبریز است!
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 27 بهمن 1404 ساعت 12:302026-02-16اجتماعي

دردهای سرخ


حدود 70 تا90 درصد زنان در سن باروری ممکن است یک علامت جسمی یا روحی را در دوره قاعدگی تجربه کنند - شفق محمدحسینی- یازده سالم نشده بود که یک روز تابستان، مادربزرگم که حواسش همیشه جمع بود، من و دخترخاله موفرفری ام را صدا زد و در گوشمان کلمه هایی را زمزمه کرد که کم مانده بود، چشم هایمان چهارتا شود.

ترسی به جانم انداخت که یاد همه قصه های ترسناکی افتادم که آن زمان بچه ها یا بزرگ ترها در جمع می زدند.

بعدها که بزرگ تر شدم تازه فهمیدم آن قصه ای که بچه ها از سرویس بهداشتی مدرسه در دوره دبستان می گفتند و همه ما را تا مدت ها ترسانده بود که چرا در کف دستشویی خون ریخته بود، داستانی واقعی بود.

  مادربزرگ در گوشمان خواند قصه ای را که نمی دانم چرا، اما آن سال ها هرگز از مادرم نشنیدم و حتی در مدرسه هم کسی درباره آن صحبت نکرد.

اما آنقدر باهوش بودم که کلام مادربزرگ فراموشم نشود و حواسم شش دانگ جمع شود که اگر دردی به ناگاه، میان دل و کمرم دوید و ضعفی نامتعارف پاهایم را گرفت و زانوانم را سست کرد و.

از ترس زهره ترک نشوم.

   آن تابستان گذشت و خاطره محوی که از اولین سال های مواجهه با دردهای ماهانه زنانه داشتم - که اغلب کلمه پریود را ترجیح می دهند - ناآگاهی و احساس گناهی کش دار بود.


برچسب ها: مادربزرگ - بزرگ - سرویس بهداشتی - بچه ها - مدرسه - بزرگ ترها - دوره
آخرین اخبار سرویس:

دردهای سرخ

دردهای سرخ