مطالب مرتبط:
تاکید معاون استاندار لرستان بر بررسی های فنی و تامین مالی منابع سد معشوره
تدوین برنامه ریزی عملیاتی لرستان با محوریت تأمین مالی غیردولتی و توسعه
استاندار کردستان: اوراق مرابحه در شرایط فعلی ظرفیت مناسبی برای تامین مالی پروژه هاست
معاون استاندار کرمان: 400 فرصت سرمایه گذاری در استان شناسایی شده است
معاون استاندار: همدان 12 هزار پست بلاتصدی دارد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 18 بهمن 1404 ساعت 16:402026-02-07سياسي

تاکید معاون عمرانی استاندار بر تأمین مالی منابع سد معشوره لرستان


معاون عمرانی استانداری لرستان بر ضرورت تمرکز بر بررسی های فنی و تأمین منابع برای تعیین تکلیف طرح سد معشوره در استان تاکید کرد.

- معاون عمرانی استانداری لرستان بر ضرورت تمرکز بر بررسی های فنی و تأمین منابع برای تعیین تکلیف طرح سد معشوره در استان تاکید کرد.

 به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان لرستان ؛معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان در جلسه ی کارگروه زیربنایی استان که با حضور مشاور رییس سازمان برنامه و بودجه کشور برگزار شد برضرورت تمرکز بر بررسی های فنی و تأمین منابع برای تعیین تکلیف طرح سد معشوره تأکید کرد و گفت:در سال های گذشته محورهای مرتبط با این طرح در استان های دیگر و با رویکرد های مختلف اقتصادی و چانه زنی دنبال شده است.

مهدی مجیدی افزود: هزینه های ناشی از اختلاف نظر ها و طولانی شدن روند تصمیم گیری ها متوجه استان لرستان شده و فرصت های توسعه ای را تحت تاثیر قرار داده است.

وی با بیان اینکه محدودیت منابع مالی و اعتباری ضرورت اولویت بندی طرح ها را دوچندان کرده است، گفت: لازم است با تمرکز دوباره بر این طرح، مسیر اجرای آن به شکل دقیق و کارشناسی بررسی شود.

معاون عمرانی استاندار لرستان همچنین بر لزوم حرکت به سمت جمع بندی مسائل فنی سد معشوره تاکید کرد وافزود: با هم افزایی دستگاه های مسئول و تصمیم گیری منسجم می توا


برچسب ها: معاون عمرانی استاندار - استان - استانداری لرستان - معاون عمرانی استانداری - لرستان - معاون عمرانی - سد معشوره
آخرین اخبار سرویس:

تاکید معاون عمرانی استاندار بر تأمین مالی منابع سد معشوره لرستان

تاکید معاون عمرانی استاندار بر تأمین مالی منابع سد معشوره لرستان