مطالب مرتبط:
تغییرات اساسی در بودجه 1405؛ مالیات و حقوق کارکنان به صورت پلکانی افزایش می یابد
یارانه در آستانه تغییر؛ حقوق بگیران پایه مشمول حذف می شوند؟
یارانه حقوق بگیران در خطر حذف؟ | افراد با حقوق پایه مشمول دریافت یارانه می شوند یا نه؟ | بررسی کامل تغییرات جدید یارانه
زمان واریز حقوق بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی مشخص شد: پرداخت از 28 بهمن آغاز می شود / اطلاعیه مهم تامین اجتماعی: حقوق بازنشستگان از 28 بهمن به حساب ها واریز می شود
مقایسه حقوق دریافتی امسال کارمندان دولت با سال 1405 + جدول
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 29 بهمن 1404 ساعت 12:202026-02-18سياسي

این حقوق ها دیگر مشمول مالیات نیستند


سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه 1405 گفت: امسال با افزایش سقف معافیت مالیاتی و اصلاح پلکان ها، درآمد تا 40 میلیون تومان از مالیات معاف است.

- مجتبی یوسفی در نشست خبری در تشریح مصوبات مجلس در لایحه بودجه 1405، ضمن گرامیداشت چهلمین روز شهادت شهدای دی ماه گفت: این شهدا در جنگ تمام عیار تروریستی و کودتاگونه ای به شهادت رسیدند که دشمنان این کشور علیه استقلال، هویت ملی و هم افزایی ملت ایران طراحی کرده بودند؛ این جنگ به نوعی روز سیزدهم جنگ 12 روزه بود.

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا؛ وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری گفت: بیانات حکیمانه، مدبرانه و پدرانه رهبر انقلاب بار دیگر نشان داد که ایران متعلق به همه ایرانیان است.

علیرغم اینکه طراحی کودتا با هدف براندازی انجام شد و شاهد حجم گسترده ای از خشونت و تخریب بودیم و شهدایی تقدیم کردیم، ایشان با رافت پدرانه بیان داشتند که حتی اگر فردی به هر دلیل دچار خطا شده باشد، جمهوری اسلامی ایران از خطای او می گذرد چرا که او را صاحب این کشور می دانند.

سخنگوی کمیسیون تلفیق در ادامه با قدردانی از اصحاب رسانه و فعالان حوزه رسانه برای اطلاع رسانی در حوزه رسانه، افزود: لایحه بودجه توسط دولت تهیه و تدوین می شود و مجلس آن را با اختیارات محدود بررسی می کند.


برچسب ها: لایحه بودجه - سخنگوی کمیسیون تلفیق - مالیات - ایران - مقام معظم رهبری - معافیت مالیاتی - کمیسیون تلفیق
آخرین اخبار سرویس:

این حقوق ها دیگر مشمول مالیات نیستند

این حقوق ها دیگر مشمول مالیات نیستند