مطالب مرتبط:
تصادف زنجیره ای در مسیر مشهد به تربت حیدریه یک فوتی و 20 مصدوم برجا گذاشت
تصادف زنجیره ای در تربت حیدریه با یک کشته و 19 مصدوم
تصادف زنجیره ای در تربت حیدریه با یک کشته و 19 مصدوم
تصادف زنجیره ای 13 خودرو در خراسان رضوی/ 19 نفر مصدوم شدند
تصادف زنجیره ای 13 خودرو/ 19 نفر مصدوم شدند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 1 بهمن 1404 ساعت 20:252026-01-21حوادث

یک فوتی و 20 مصدوم در تصادف زنجیره ای محور مشهد - تربت حیدریه


تصادف زنجیره ای در مسیر مشهد به تربت حیدریه در محدوده تونل گردنه خماری یک فوتی و 20 مصدوم برجا گذاشت.

-  به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی ، رییس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: وقوع تصادف زنجیره ای در مسیر مشهد به تربت حیدریه منجر به مصدوم شدن 20 نفر و فوت یک نفر در محل حادثه شد.

  دکتر سجاد رحیمی افزود: در پی وقوع این حادثه در ساعت 13 و 30 دقیقه امروز اول بهمن ماه در محل تونل گردنه خماری، اتوبوس آمبولانس و آمبولانس پایگاه اورژانس رباط سنگ به محل حادثه اعزام شد.

  وی اضافه کرد: همچنین با توجه به محبوس شدن یک نفر از آسیب دیدگان، گروه نجات هلال احمر نیز فراخوان شد.

  رحیمی ادامه داد: در این حادثه یک نفر در محل حادثه جان باخت و به وضعیت 20 مصدوم رسیدگی شد که از این تعداد، 8 نفر در همان محل حادثه درمان و 11 مصدوم دیگر نیز توسط کارشناسان فوریت های پزشکی به بیمارستان آموزشی، درمانی امام حسین (ع) منتقل شدند.

  معاون هماهنگی امور عمرانی فرماندار تربت حیدریه نیز گفت:  این تصادف زنجیره ای منجر به وارد آمدن خسارت به هشت دستگاه خودرو نیز شد.

  مهدی مطلبی پور افزود: پس از وقوع این حادثه بلافاصله نیروهای امدادی و خدماتی از جمله هلال احمر، اورژانس، پلیس راه و راهداری در محل حادثه حضور یافتند و مصدومان به مراکز درمانی منتقل شدند.


برچسب ها: حادثه - مصدوم - حیدریه - رییس دانشگاه علوم پزشکی - زنجیره - دانشگاه علوم پزشکی - آمبولانس
آخرین اخبار سرویس:

یک فوتی و 20 مصدوم در تصادف زنجیره ای محور مشهد - تربت حیدریه

یک فوتی و 20 مصدوم در تصادف زنجیره ای محور مشهد - تربت حیدریه