مطالب مرتبط:
برف و باران تا ساعتی دیگر میهمان پایتخت نشینان
برف و باران میهمان پایتخت نشینان
پایتخت نشینان میزبان برف و باران خواهند بود
برف و باران تا ساعتی دیگر در راه تهران
برف و باران در راه قزوین
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 8 بهمن 1404 ساعت 18:252026-01-28اجتماعي

برف و باران تا ساعتی دیگر میهمان پایتخت نشینان


اداره کل هواشناسی استان تهران اعلام کرد: از اواخر وقت امروز تا روز پنج شنبه (8 تا 9 بهمن) با نفوذ سامانه بارشی، افزایش ابر و وزش باد، ارتقای کیفیت هوا و در بعضی ساعت ها، - به گزارش تابناک، برپایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه های پیش یابی، طی امروز (8 بهمن ماه) آسمان تهران صاف تا قسمتی ابری با افزایش ابر پیش بینی می شود همچنین امروز با توجه به پایدار و سکون نسبی جو و عدم وزش باد قابل ملاحظه، در استان تهران به ویژه مناطق پرتردد شهری، تداوم غلظت آلاینده های جوی، کاهش کیفیت هوا و گاهی کاهش کیفیت دید پیش بینی می شود.

براساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، از اواخر وقت امروز تا روز پنج شنبه (8 تا 9 بهمن) با نفوذ سامانه بارشی، افزایش ابر و وزش باد، ارتقای کیفیت هوا و در بعضی ساعت ها، بارش برف و باران و وزش باد شدید و در ارتفاعات نیز بارش برف و مه گاهی کولاک برف مورد انتظار است.

پنجشنبه کاهش نسبی دما مورد انتظار است امروز (8 بهمن) افزایش نسبی دما و روز پنج شنبه (9 بهمن) کاهش نسبی دما مورد انتظار است همچنین از جمعه تا یکنشبه (10 تا 12 بهمن) آسمان استان تهران، صاف تا قسمی ابری و در بعضی ساعت ها همراه با وزش باد شدید پیش بینی می شود.


برچسب ها: اداره کل هواشناسی - استان تهران - افزایش ابر - وزش باد - کیفیت هوا - تهران - کیفیت
آخرین اخبار سرویس:

برف و باران تا ساعتی دیگر میهمان پایتخت نشینان

برف و باران تا ساعتی دیگر میهمان پایتخت نشینان