مطالب مرتبط:
فرهنگ سازی در حفاظت از منابع طبیعی؛ ضرورتی راهبردی برای امنیت و آینده کشور
جوابیه روابط عمومی معاونت اجرایی رییس جمهور به مطلب منتشرشده در یک روزنامه: مردم یک تیتر و یک قابِ تک بعدی نیستند که هر کس به میل خود، بخشی از آنان را برجسته و بخشی دیگر را حذف کند تا نتیجه دلخواهش را بگیرد
اردوی راهیان نور ارتقای تربیت اخلاقی، فرهنگی و هویتی
راهبرد پرریسک واشنگتن؛چرا گزینه سخت درست قبل از مذاکره برجسته شد؟
سومین همایش بین المللی ورزش های زورخانه ای برگزار شد 
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 27 بهمن 1404 ساعت 16:502026-02-16ورزشي

تربیت پهلوانان برجسته کشور بر بستر فرهنگ زورخانه شکل گرفته است


رییس فدراسیون ورزش زورخانه ای و کشتی پهلوانی گفت: پهلوانان برجسته کشور در بستر فرهنگ اصیل زورخانه تربیت شده اند و این ورزش، بیش از یک رشته، - اراک- رییس فدراسیون ورزش زورخانه ای و کشتی پهلوانی گفت: پهلوانان برجسته کشور در بستر فرهنگ اصیل زورخانه تربیت شده اند و این ورزش، بیش از یک رشته، مسیری تربیتی است.

به گزارش خبرنگار مهر، مهرعلی باران چشمه ظهر دوشنبه در مجمع عمومی سالیانه هیات ورزش زورخانه ای و کشتی پهلوانی استان مرکزی اظهار کرد: عملکرد هیأت ورزش زورخانه ای و کشتی پهلوانی استان مرکزی مورد تقدیر است.

وی افزود: هیأت ها باید برنامه ها و عملکرد خود را مطابق ابلاغ فدراسیون شفاف ارائه دهند و شرکت در مجمع سالانه یک وظیفه مدیریتی است.

باران چشمه تصریح کرد: با توجه به گستردگی فعالیت ها در 53 فدراسیون، 31 استان و بیش از 1400 شهرستان، فدراسیون تنها بخشی از بودجه مورد نیاز هیأت های استانی را تأمین می کند.

وی ادامه داد: فدراسیون از سال 1401 طرح شهید طوقانی را در اولویت قرار داده و تاکنون هزاران نوجوان آموزش دیده اند ضمن اینکه آینده ورزش وابسته به مشارکت نونهالان و نوجوانان است.

باران چشمه تاکید کرد: پیشرفت ورزش زورخانه ای و کشتی پهلوانی مستلزم همکاری همگانی و حفظ ارزش های سنتی این میراث فرهنگی است.


برچسب ها: ورزش زورخانه ای - زورخانه - کشتی پهلوانی - فدراسیون - زورخانه ای - پهلوانی - رییس فدراسیون
آخرین اخبار سرویس:

تربیت پهلوانان برجسته کشور بر بستر فرهنگ زورخانه شکل گرفته است

تربیت پهلوانان برجسته کشور بر بستر فرهنگ زورخانه شکل گرفته است