مطالب مرتبط:
هزاران انسان قربانی سیاست های آمریکا شده اند
آتش سوزی گسترده در آمریکا موجب فرار هزاران نفر شد+ فیلم
سخنگوی پیشین وزارت خارجه آمریکا: لیندزی گراهام، «زاکانیِ سیاست آمریکا»ست
راز مذاکرات فاش شد: تفاهم پشت پرده ایران و آمریکا بر سر اصول کلیدی
پزشکیان: مذاکرات با آمریکا با مجوز رهبری برای حل واقعی مسائل انجام می شود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 29 بهمن 1404 ساعت 14:402026-02-18سياسي

راشد الراشد: سیاست های آمریکا جان هزاران انسان را گرفته است


عضو شورای مرکزی حزب عمل اسلامی بحرین گفت: سیاست های آمریکا نه تنها جان هزاران انسان را گرفته بلکه ارزش های اخلاقی و انسانی جهان را زیر پا گذاشته و نظم بین المللی را به چالش کشیده است.

- راشد الراشد: سیاست های آمریکا جان هزاران انسان را گرفته است قم- عضو شورای مرکزی حزب عمل اسلامی بحرین گفت: سیاست های آمریکا نه تنها جان هزاران انسان را گرفته بلکه ارزش های اخلاقی و انسانی جهان را زیر پا گذاشته و نظم بین المللی را به چالش کشیده است.

به گزارش خبرنگار مهر، شیخ راشد الراشد ظهر چهارشنبه در دوازدهمین کنفرانس بین المللی حقوق بشر آمریکایی از دیدگاه رهبر معظم انقلاب اسلامی که در شبستان بقیع مسجد مقدس جمکران برگزار شد، گفت: سال های اخیر شاهد جنگ، خونریزی و فروپاشی فرهنگ آمریکایی و ارزش های انسانی در نقاط مختلف جهان بوده ایم و این اقدامات پیامدهای جدی برای عدالت و امنیت جهانی داشته است.

وی افزود: در کشورهای آفریقایی مانند سودان، لیبی و سومالی طی بیش از یک دهه، هزاران نفر کشته شده و تخریب گسترده ای رخ داده است و این روند نشان دهنده نقض آشکار حقوق بشر از سوی ایالات متحده و هم پیمانان است.

الراشد با اشاره به وضعیت فلسطین اظهار کرد: بیش از 70 هزار نفر در فلسطین قربانی خونریزی های مستمر شده اند و آمریکا با سیاست های سلطه گرانه خود در عراق، ی


برچسب ها: آمریکا - انسان - بین المللی - ارزش های اخلاقی - نظم بین المللی - هزاران - راشد
آخرین اخبار سرویس:

راشد الراشد: سیاست های آمریکا جان هزاران انسان را گرفته است

راشد الراشد: سیاست های آمریکا جان هزاران انسان را گرفته است