مطالب مرتبط:
فراکسیون وفاداری به مقاومت: سیاست تجاوزکارانه آمریکا علیه منطقه، به اوج گستاخی رسیده است
فراکسیون وفاداری به مقاومت: سیاست تجاوزکارانه آمریکا علیه منطقه، به اوج گستاخی رسیده است
سیگنال مذاکره از کاخ سفید | حرف های ویتکاف و ترامپ را باور کنیم یا دم خروس ناو های آمریکا در منطقه را؟
رهبر انصارالله یمن: آمریکا در حوادث ایران شکست مفتضحانه ای خورده است/ عرب ها هرگز نمی توانند جای اسراییلی ها را به عنوان نماینده انحصاری آمریکا در منطقه بگیرند/ اسراییلی ها و آمریکایی ها، هیچ ارزشی برای توافق نامه ها قائل نیستند
حزب الله لبنان: تهدید جان امام خامنه ای از سوی آمریکا کل منطقه را خواهد سوزاند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 3 بهمن 1404 ساعت 15:402026-01-23بين الملل

سیاست های آمریکا عامل بی ثباتی در منطقه است


تشکیل و حمایت از گروه های تروریستی مانند داعش و القاعده، دخالت در امور داخلی کشورها، ایجاد ناآرامی در منطقه خاورمیانه و حمایت از عناصر تروریستی، - امام جمعه سردشت گفت: تشکیل و حمایت از گروه های تروریستی مانند داعش و القاعده، دخالت در امور داخلی کشورها، ایجاد ناآرامی در منطقه خاورمیانه و حمایت از عناصر تروریستی، از اقدامات آمریکا در سال های اخیر است.

 به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی ؛ امام جمعه سردشت درخطبه های امروز نماز جمعه  با تبریک سوم شعبان، سالروز ولادت امام حسین (ع) و روز پاسدار و همچنین چهارم شعبان، روز جانباز و ایثارگر، بر لزوم توجه بیشتر مسئولان به شهرستان سردشت تأکید کرد و این شهر را به دلیل وجود جانبازان شیمیایی، نیازمند نگاه ویژه دانست.

وی در خطبه های نماز جمعه با اشاره به نقش آمریکا در تحولات منطقه ای و بین المللی، گفت: تشکیل و حمایت از گروه های تروریستی مانند داعش و القاعده، دخالت در امور داخلی کشورها، ایجاد ناآرامی در منطقه خاورمیانه و حمایت از عناصر تروریستی، از اقدامات آمریکا در سال های اخیر است.

ماموستا محمد واوی با بیان اینکه تجربه تاریخی نشان داده است تکیه به آمریکا نتیجه ای جز خسارت و شکست برای کشور ها نداشته، افزود: آمریکا در روابط خود تنها منافعش را در نظر می گیرد.


برچسب ها: گروه های تروریستی - تروریستی - منطقه خاورمیانه - حمایت - منطقه - آمریکا - خاورمیانه
آخرین اخبار سرویس:

سیاست های آمریکا عامل بی ثباتی در منطقه است

سیاست های آمریکا عامل بی ثباتی در منطقه است