مطالب مرتبط:
تولیت آستان قدس رضوی: اغتشاشات اخیر به منظور جبران شکست جنگ 12 روزه دشمن بود
شکست دشمن در اغتشاشات اخیر با هوشیاری ملت و ایستادگی نیروهای انقلابی
تضعیف نظام مقدس اسلامی هدف دشمن در پروژه ننگین اغتشاشات بود
تضعیف نظام مقدس اسلامی هدف دشمن در پروژه ننگین اغتشاشات بود
اغتشاشات 18 دی با هدف سوریه سازی ایران طراحی شده بود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 4 بهمن 1404 ساعت 15:102026-01-24سياسي

طراحی اغتشاشات اخیر، برای جبران شکست دشمن بود


دشمن اغتشاشات اخیر را برای جبران شکست مفتضحانه ای که از دفاع مقدس 12 روزه ما نصیبش شده بود، طراحی کرد.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان رضوی ، تولیت آستان قدس رضوی امروز، شنبه در گردهمایی هزار نفر از مجروحان و جانبازان حوادث اخیر در دارالمرحمه حرم رضوی، گفت: دشمن از طریق اغتشاشات به دنبال تضعیف اقتدار ملی و ایجاد بی ثباتی در کشور، گسست میان مردم و حاکمیت، ایجاد زمینه برای حضور نظامی و نیز زمینه سازی برای فشار بین المللی بود.

  حجت الاسلام والمسلمین احمد مروی اضافه کرد: وقتی دشمن مقاومت، ایستادگی، وحدت، تبعیت از ولی فقیه و رهبری را در ملت ببیند، از نقشه خود عقب نشینی می کند.

  وی اظهار کرد: دشمن می خواهد تسلیم آنها باشیم و در نظم استکباری ستمگرانه و ظالمانه دنیای غرب هضم شویم و ظلم و ستم و بی دینی را بپذیریم، اما قرآن چنین اجازه ای به ما نمی دهد.

  تولیت آستان قدس رضوی تاکید کرد: با ایمان به خدا و توسل به امامان معصوم و تجربه نصرت الهی که آن را بار ها دیده ایم، از لشکرکشی و تبلیغات دشمن هراس نداریم و به فضل و عنایت الهی امیدواریم.


برچسب ها: تولیت آستان قدس رضوی - تولیت آستان قدس - آستان قدس رضوی - اغتشاشات - دشمن - حجت الاسلام والمسلمین - آستان قدس
آخرین اخبار سرویس:

طراحی اغتشاشات اخیر، برای جبران شکست دشمن بود

طراحی اغتشاشات اخیر، برای جبران شکست دشمن بود