مطالب مرتبط:
مخالفت اپوزیسیون پاکستان با پیوستن به شورای صلح غزه
خودداری اسپانیا از پیوستن به شورای صلح غزه
خشم ترامپ از دولت کانادا / دعوت کانادا از شورای صلح غزه را پس گرفت
ترامپ دعوت از کانادا برای پیوستن به شورای صلح غزه را پس گرفت
ترامپ دعوت از نخست وزیر کانادا برای پیوستن به «شورای صلح» غزه را پس گرفت
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 4 بهمن 1404 ساعت 09:102026-01-24بين الملل

تظاهرات در اعتراض به پیوستن دولت پاکستان به شورای موسوم به صلح غزه


در پی اعلام پیوستن دولت پاکستان به «شورای موسوم به صلح غزه»، سازمان دانشجویان امامیه پاکستان با برگزاری تجمع ها و راهپیمایی های اعتراضی در مناطق مختلف شهر کراچی، - در پی اعلام پیوستن دولت پاکستان به شورای موسوم به صلح غزه ، سازمان دانشجویان امامیه پاکستان با برگزاری تجمع ها و راهپیمایی های اعتراضی در مناطق مختلف شهر کراچی، مخالفت صریح خود را با این اقدام اعلام کرد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از اسلام آباد، در همین راستا، با سازمان دهی سازمان دانشجویان امامیه، تجمع اعتراضی در محوطه دانشگاه کراچی برگزار شد که در آن نمایندگان تشکل های مختلف دانشجویی حضور یافتند.

شرکت کنندگان این تصمیم را مغایر با منافع ملت مظلوم فلسطین دانستند.

علاوه بر این پس از نماز جمعه در مسجد جامع امامیه کراچی، تجمع اعتراضی برگزار شد.

در این مراسم، مولانا غلام عباس موحدی با ایراد سخنرانی، به تبیین پیامد های این تصمیم پرداخت و جمع کثیری از مؤمنان با حضور گسترده خود، مخالفت شدیدشان را با اقدام دولت اعلام کردند.

از سوی دیگر این سازمان در منطقه ناظم آباد نیز با برگزاری تجمعی مقابل مسجد جامع نور ایمان، ضمن محکوم کردن طرح های آمریکا و رژیم صهیونیستی درباره غزه، پیوستن دولت پاکستان به این شورا را به شدت مورد انتقاد قرار داد.


برچسب ها: سازمان دانشجویان - پاکستان - اعتراض - برگزار - دانشجویان - سازمان - امامیه
آخرین اخبار سرویس:

تظاهرات در اعتراض به پیوستن دولت پاکستان به شورای موسوم به صلح غزه

تظاهرات در اعتراض به پیوستن دولت پاکستان به شورای موسوم به صلح غزه