مطالب مرتبط:
استاندار ایلام: 427 مسکن ملی هم زمان با دهه فجر واگذار می شود
427 مسکن ملی هم زمان با دهه فجر واگذار می شود
بررسی مشکلات پیش روی سایت های نهضت ملی مسکن و طرح جوانی جمعیت در بیرجند
الحاق 60 هکتار اراضی ملی به نهضت ملی مسکن روستایی در شیراز
573 واحد مسکن حمایتی تا پایان بهمن در مازندران تحویل متقاضیان می شود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 8 بهمن 1404 ساعت 15:102026-01-28اقتصادي

تحویل 427 واحد دیگر نهضت ملی مسکن استان ایلام به متقاضیان


مدیرکل راه و شهر سازی استان ایلام از تحویل 427 واحد دیگر نهضت ملی مسکن استان ایلام به متقاضیان در دهه مبارک فجر خبر داد.

- به گزارش گروه مسکن و شهرسازی خبرگزاری صداوسیما ، جعفر رفیعی مدیرکل راه و شهرسازی استان ایلام در جلسه شورای مسکن استان که به ریاست استاندار ایلام برگزار شد گفت: در راستای اجرای قانون نهضت ملی مسکن در استان ایلام در بخش مسکن حمایتی تعداد 3919 واحد مسکونی در حال احداث است که تا کنون 170 واحد از این تعداد تکمیل و تحویل متقاضیان گردیده و در دهه مبارک فجر امسال نیز تعداد 427 واحد تحویل متقاضیان خواهد شد.

وی افزود: تلاش مجموعه راه و شهرسازی استان این است که تا پایان شهریور 1405 1342 واحد دیگر نیز تکمیل شده و به متقاضیان تحویل داده شود.

جعفر رفیعی در خصوص مسکن استیجاری خاطر نشان کرد :تا کنون در استان ایلام 93 واحد در شهر ایلام و 40 واحد در شهر سرابله با مالکان و سازندگان توافق کرده ایم چیزی تقریباً دو برابر سهمی که به استان اختصاص پیدا کرده است و طبق قانون اولویت با زوج های جوان که بیش از 5 سال از تاریخ ازدواج آنها سپری نشده باشد و فاقد مسکن و سابقه دریافت تسهیلات در این خصوص باشند و در دهک بندی یارانه ها دهک یک تا 6 باشند از طریق ثبت نام و اولویت بندی در سامانه mrud .


برچسب ها: استان ایلام - استان - ایلام - متقاضیان - واحد - مسکن - تحویل
آخرین اخبار سرویس:

تحویل 427 واحد دیگر نهضت ملی مسکن استان ایلام به متقاضیان

تحویل 427 واحد دیگر نهضت ملی مسکن استان ایلام به متقاضیان