مطالب مرتبط:
انتظار برای پرتاب تاریخی سه ماهواره ایرانی
هفتم دی، سه ماهواره ایرانی راهی مدار می شوند
انتظار برای پرتاب تاریخی سه ماهواره ایرانی
ماهواره های سنجشی ایرانی به فضا پرتاب می شوند
سه ماهواره ایرانی آماده پرتاب به فضاست
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 7 دی 1404 ساعت 11:252025-12-28بين الملل

آنچه سمنانی ها درباره ماهواره های ایرانی می گویند ...


هم زمان با پرتاب سه ماهواره بومی «پایا»، «ظفر 2» و نمونه دوم «کوثر» به مدار نزدیک زمین، مردم استان سمنان این دستاورد را زمینه ساز تقویت امید و انگیزه بخصوص در میان نسل جوان و آینده ساز ایران می دانند.

- هم زمان با پرتاب سه ماهواره بومی پایا ، ظفر 2 و نمونه دوم کوثر به مدار نزدیک زمین، مردم استان سمنان این دستاورد را زمینه ساز تقویت امید و انگیزه بخصوص در میان نسل جوان و آینده ساز ایران می دانند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز سمنان ، سه ماهواره بومی پایا ، ظفر 2 و نمونه دوم کوثر ، امروز (یکشنبه 7 دی ماه)، با استفاده از ماهواره بر سایوز از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب می شوند؛ مأموریتی که در چارچوب برنامه توسعه کاربرد های فضایی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و با هدف تقویت خدمات سنجش از دور و توسعه کاربرد های داده محور اجرا خواهد شد.

این پرتاب که در مدار نزدیک زمین و در ارتفاع حدود 500 کیلومتری انجام می شود، یکی از مهم ترین رویداد های فضایی کشور به شمار می رود و امکان بهره برداری هم زمان از چند ماهواره بومی را در حوزه های متنوع خدماتی، زیرساختی و مدیریتی فراهم می کند.


برچسب ها: ماهواره - امید و انگیزه - ارتباطات و فناوری اطلاعات - استان سمنان - پرتاب - سمنان - ارتباطات و فناوری
آخرین اخبار سرویس:

آنچه سمنانی ها درباره ماهواره های ایرانی می گویند ...

آنچه سمنانی ها درباره ماهواره های ایرانی می گویند ...