مطالب مرتبط:
سرشماری آزمایشی عمومی نفوس و مسکن ثبتی مبنا 1405 در استان یزد آغاز شد
جزییات اجرای نهمین سرشماری عمومی نفوس و مسکن در استان کرمان
اجرای آزمایشی جشنواره «زندگی با آیه ها» در چهار استان
رویکرد «ثبتی مبنا» جایگزین روش سنتی در سرشماری نفوس و مسکن شد
ذخایر کالاهای اساسی استان اردبیل برای اجرای طرح جدید کالابرگ تأمین است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 16 دی 1404 ساعت 15:102026-01-06اقتصادي

اجرای سرشماری آزمایشی نفوس و مسکن در سه نقطه استان


رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان گفت: نهمین سرشماری نفوس و مسکن به صورت آزمایشی در سه نقطه استان از 14 دی آغاز شده و به مدت 20 روز ادامه دارد.

- رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان گفت: نهمین سرشماری نفوس و مسکن به صورت آزمایشی در سه نقطه استان از 14 دی آغاز شده و به مدت 20 روز ادامه دارد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کرمان، رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان گفت: نهمین سرشماری نفوس و مسکن به صورت آزمایشی در سه نقطه استان شامل آبادی های شهر سرچشمه و برخی مناطق شهری عنبرآباد و دهستان امجز این شهرستان از 14 دی آغاز شده و به مدت 20 روز ادامه دارد.

محمدرضا وحیدی روز سه شنبه در جمع خبرنگاران افزود: سرشماری عمومی در تمامی کشور های جهان با هدف جمع آوری اطلاعات دقیق از خصوصیات جمعیتی، منابع انسانی و امکانات موجود اجرا می شود و در ایران نیز نخستین سرشماری در سال 1335 انجام شد و از آن پس هر 10 سال یکبار تکرار شده است.

وی افزود: نهمین دوره سرشماری عمومی نفوس و مسکن کشور در سال 1405، به صورت سراسری اجرا خواهد شد که در این سرشماری، علاوه بر شمارش جمعیت، داده هایی در حوزه های سواد، تحصیلات، مهاجرت، اشتغال، مسکن و امکانات خانوار ها جمع آوری می شود تا مبنای برنامه ریزی های کلان قرار گیرد.


برچسب ها: سازمان مدیریت و برنامه ریزی - رییس سازمان مدیریت - سازمان مدیریت - سرشماری - استان - رییس سازمان - استان کرمان
آخرین اخبار سرویس:

اجرای سرشماری آزمایشی نفوس و مسکن در سه نقطه استان

اجرای سرشماری آزمایشی نفوس و مسکن در سه نقطه استان