مطالب مرتبط:
هشدار دادستان لرستان: جدایی صف معترضان از اغتشاشگران؛ از تجمعات غیرقانونی دوری کنید
حمله اغتشاشگران به پلیس با کوکتل مولوتوف+ فیلم
ویدیو | پلیسی که اغتشاشگران سر و صورتش را به آتش کشیدند (11 دی 1404)
روایت فارس از حوادث امروز لردگان/ نیروهای پلیس برای متفرق کردن افراد، اقدام به شلیک گاز اشک آور کردند/ در بین اغتشاشگران افرادی که سلاح در دست داشته اند نیز دیده شده است + فیلم
خانواده کشته شدگان ناآرامی لردگان: اغتشاشگران را مجازات کنید
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 12 دی 1404 ساعت 12:152026-01-02سياسي

دادستان: هیچ اغماضی برای اغتشاشگران نداریم!


دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان لرستان، با صدور بیانیه ای رسمی ضمن تأکید بر شرایط حساس کنونی کشور، اعلام کرد: هرگونه حضور در تجمعات غیرقانونی با اقدامات هنجار شکن اعم از اخلال در نظم عمومی، - علی حسنوند؛ دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان لرستان در بیانیه ای هشدارآمیز خطاب به عموم مردم استان، بر ضرورت جداسازی صف اعتراضات معیشتی و اقتصادی از صف اغتشاشگران و قانون شکنان تأکید کرد.

به گزارش تابناک به نقل از میزان؛ وی با اشاره به شرایط حساس کشور، جنگ ترکیبی و تلاش دشمنان برای سوءاستفاده از مشکلات اقتصادی مردم، اظهار داشت: برخی افراد فرصت طلب و معاند درصدد هستند با ایجاد آشوب، اغتشاش و کشته سازی، امنیت عمومی و آرامش خانواده ها را خدشه دار کنند.

دادستان مرکز استان لرستان تصریح کرد: دستگاه قضایی و نیروهای انتظامی با قاطعیت و بدون هیچ گونه اغماض، با عناصر اغتشاشگر و کسانی که امنیت عمومی را خدشه دار کنند، برخورد خواهند کرد.

حسنوند ادمه داد: هیچ فردی نمی تواند به بهانه مشکلات اقتصادی یا اجتماعی، دست به اقدامات غیرقانونی بزند یا امنیت مردم را تهدید کند.

وی در ادامه خطاب به خانواده ها و شهروندان استان گفت: از خانواده های محترم انتظار می رود با دقت و جدیت مراقب فرزندان و نوجوانان خود باشند و اجازه ندهند آنان تحت تأثیر تبلیغات


برچسب ها: دادستان عمومی و انقلاب - استان لرستان - دادستان - عمومی و انقلاب - دادستان عمومی - اغتشاشگر - اغتشاش
آخرین اخبار سرویس:

دادستان: هیچ اغماضی برای اغتشاشگران نداریم!

دادستان: هیچ اغماضی برای اغتشاشگران نداریم!