مطالب مرتبط:
عوامل ساخت بمب دست ساز در کرمانشاه دستگیر شد
انتشار ویدئوی تحریک آمیز با هوش مصنوعی از تخریب قبه الصخره توسط صهیونیست ها + فیلم
خروش خودجوش مردم کوار در اعتراض به تخریب اموال عمومی
پاسخ تند لاریجانی به اظهارات مداخله جویانه ترامپ درباره اعتراضات در ایران: پشت صحنه ی ماجرا روشن شد/ مواضع کسبه ی معترض را از عوامل تخریب گر جدا می دانیم/ مردم آمریکا بدانند ماجراجویی را ترامپ شروع کرد؛ مراقب سربازان خود باشند
ببینید | انتشار ویدئوی تحریک آمیز با هوش مصنوعی از تخریب قبه الصخره
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 13 دی 1404 ساعت 09:152026-01-03اقتصادي

تخریب ساخت و ساز غیرمجاز در ساری


مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری از قلع و قمع 4200 متر مربع ساخت و ساز غیرمجاز در ساری خبرداد.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران ؛ مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری گفت: در راستای صیانت از اراضی کشاورزی و جلوگیری از تغییر کاربری غیرمجاز، یک بنای غیرمجاز به مساحت 200 متر مربع و یک فقره اراضی کشاورزی به مساحت 4 هزار متر مربع در حوزه فعالیت مرکز جهادکشاورزی سمسکنده، طبق رای قطعی قضایی قلع و قمع شد.

علوی با هشدار صریح افزود: هرگونه ساخت و ساز غیرمجاز در اراضی کشاورزی و باغی بدون اغماض و فوری قلع و قمع خواهد شد و متخلفان به شدت تحت پیگرد قانونی قرار می گیرند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری از شهروندان و کشاورزان خواست تا ضمن رعایت قانون، موارد تخلف را سریعاً گزارش دهند تا از تضییع حقوق قانونی کشاورزان جلوگیری شود.

وی گفت: این اقدامات مطابق تبصره 2 ماده 10 قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی اجرا شد و نشان دهنده اراده جدی دستگاه های ذی ربط در جلوگیری از تصرف غیرقانونی و تغییر کاربری اراضی کشاورزی است.

علوی افزود: مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ساری با اجرای سریع و دقیق این احکام قضایی، پیام روشنی به متخلفان احتمالی ارسال کرده است: حفاظت از منابع ملی و اراضی کشاورزی در اولویت اصلی قرار دارد.


برچسب ها: ساخت و ساز غیرمجاز - کشاورزی - اراضی کشاورزی - غیرمجاز - شهرستان ساری - جهاد کشاورزی - ساخت و ساز
آخرین اخبار سرویس:

تخریب ساخت و ساز غیرمجاز در ساری

تخریب ساخت و ساز غیرمجاز در ساری