مطالب مرتبط:
رکورد جدید مصرف گاز در آذربایجان شرقی/ افزایش بی سابقه به دلیل بارش برف و کاهش دما
دادستدی: مصرف گاز در آذربایجان غربی به بیش از 35 میلیون مترمکعب رسید
رکورد جدید در مصرف گاز کشور زده شد
ثبت نام 2514 نفر برای شوراهای شهر 73 شهر آذربایجان شرقی
اخبار مهم آذربایجان شرقی در 29 دی ماه
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 30 دی 1404 ساعت 20:402026-01-20اقتصادي

مصرف گاز در آذربایجان شرقی رکورد زد


مدیر عامل شرکت گاز آذربایجان شرقی با اعلام اینکه در 24 ساعت گذشته مصرف گاز استان به 45 میلیون و 749 هزار متر مکعب رسید گفت: این میزان بیشترین مصرف روزانه طی امسال است.

- به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز آذربایجان شرقی ،فیروز خدایی با بیان اینکه بیشترین مصرف گاز در بخش خانگی است، بر ضرورت مدیریت مصرف در این بخش تاکید کرد.

  وی اظهار کرد: 80 درصد گاز استان آذربایجان شرقی در فصل زمستان در بخش خانگی، 12 درصد تجاری و صنایع و بقیه در نیروگاه ها مصرف می شود.

  خدایی گفت:در مدت مشابه سال گذشته (تا ابتدای بهمن ماه) رکورد مصرف گاز استان 44 میلیون مترمکعب بوده است.

  مدیر عامل شرکت گاز آذربایجان شرقی گفت: با تنظیم دمای محیط بین 18 تا 21 درجه، پوشش لباس مناسب و استفاده صحیح از وسایل گرمایشی فشار بر شبکه گازرسانی کاهش خواهد یافت.

  وی همچنین از ممنوعیت استفاده از بخاری های گرما تابشی در واحد های صنفی خبر داد و افزود:گاز واحد های صنفی در صورت استفاده از بخاری های گرما تابشی در معابر قطع خواهد شد.


برچسب ها: آذربایجان شرقی - آذربایجان - مدیر عامل شرکت گاز - مصرف گاز - مصرف - شرقی - استان آذربایجان شرقی
آخرین اخبار سرویس:

مصرف گاز در آذربایجان شرقی رکورد زد

مصرف گاز در آذربایجان شرقی رکورد زد