مطالب مرتبط:
ریشه های اقتصادی ناآرامی ها/ مهم ترین محرک های اعتراضات اخیر چه بود؟
تازه ترین واکنش هنرمندان به شرایط اخیر: اعتراض، فقر، کالابرگ، آبدانان و بیمارستان ایلام
آیا پای گروهک های تروریستی به اعتراضات مردمی باز شد؟
دیشب تهران و دیگر شهرهای ایران چه خبر بود؟ | آخرین خبر از اعتراضات در 19 دی ماه 1404
دفتر مولوی عبدالحمید، موضع گیری وی درباره اعتراضات را تکذیب کرد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 20 دی 1404 ساعت 23:202026-01-10بين الملل

آبدانان و اعتراضات و ناآرامی ها / آبدانان چگونه است؟


چگونه مناطق کم برخوردار به کانون اعتراضات تبدیل شده اند؟ / آبدانان از همین جنس شهرهاست؛ جایی که شکاف میان هزینه های زندگی و درآمد واقعی، - چگونه مناطق کم برخوردار به کانون اعتراضات تبدیل شده اند؟ / آبدانان از همین جنس شهرهاست؛ جایی که شکاف میان هزینه های زندگی و درآمد واقعی، به تدریج به نارضایتی اجتماعی بدل شده است.

پنجشنبه شب، پایتخت و چندین شهر دیگر، شب سختی را گذراندند؛ شبی که با اعتراضات همراه شد و بر اساس اخباری که تأیید رسمی دارد خسارت های مالی و جانی داشت.

به نوشته روزنامه شرق، ماجرای اعتراضات از حدود دو هفته گذشته آغاز شده اما در میان تمام شهرها در روزهای گذشته نام آبدانان بیش از سایر شهرها بر سر زبان ها افتاد؛ شهری در جنوب استان ایلام که شاید تا همین چند روز پیش خیلی ها نامش را هم نشنیده بودند.

 ویدئوها و خبرهای زیادی از این منطقه منتشر شده که حکایت از فشارهای اقتصادی و معیشتی در این منطقه دارد.

هرچند که همین وضعیت در بسیاری از شهرهایی که خبر اعتراض آنها رسانه ای شده هم دیده می شود؛ احساس فقر و نابرابری و بی ثباتی اقتصادی.

از آبدانان در استان ایلام تا برخی شهرهای دیگر در جنوب، غرب و حتی مراکز اقتصادی کشور، نشانه هایی از نارضایتی اجتماعی بروز کرده که اگرچه در شکل و شدت متفاوت بوده، اما ریشه هایی مشترک دارد.


برچسب ها: اعتراضات - آبدانان - مناطق کم برخوردار - هزینه های زندگی - کم برخوردار - برخوردار - میان
آخرین اخبار سرویس:

آبدانان و اعتراضات و ناآرامی ها / آبدانان چگونه است؟

آبدانان و اعتراضات و ناآرامی ها / آبدانان چگونه است؟