مطالب مرتبط:
100 هزار تن محصول در سبد تولید پاییزه محصولات کشت دوم گیلان
10 هکتار زمین جدید برای نهضت ملی و حل مشکل زمین جانبازان واگذار شد
توسعه 20 هکتار کشت گیاهان علوفه ای در اراضی دیم سیروان برای مقابله با خشکسالی
امسال 5 میلیون تن گندم وارد شد/ کشت گندم به پایان رسید
امسال 5 میلیون تن گندم وارد شد/ کشت گندم به پایان رسید
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 6 دی 1404 ساعت 08:252025-12-27اقتصادي

کشت گندم و جوی پاییزه در حدود 14 هزار هکتار از زمین های گیلان تاکنون


کشاورزان گیلانی از اواخر آبان تا کنون در 10 هزار هکتار از زمین های شان گندم و در 4 هزار و 700 هکتار جو کشت کرده اند.

- کشت گندم و جوی پاییزه در حدود 14 هزار هکتار از زمین های گیلان تاکنون کشاورزان گیلانی از اواخر آبان تا کنون در 10 هزار هکتار از زمین های شان گندم و در 4 هزار و 700 هکتار جو کشت کرده اند.

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای گیلان ؛ معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی گیلان؛ با بیان اینکه کشت جو وگندم تا 20 دی در گیلان ادامه دارد، گفت: پیش بینی می شود کشاورزان گیلانی تا خرداد سال آینده 13 هزار تن گندم به ارزش 260 میلیارد تومان و بیش از 8 هزار تن جو به ارزش 150 میلیارد تومان از این زمین ها برداشت کنند.

حمید منشی زاده گفت: در شهرستان های رودبار، سیاهکل، رودسر، املش، تالش، رضوانشهر و آستارا گندم و جو کشت می شود.

 وی با بیان اینکه، کشاورزان گیلانی تابستان امسال هم بیش از 21 هزار تن گندم و جو به ارزش بیش از 400 میلیارد تومان برداشت کرده بودند افزود: این کشاورزان هر سال پس از برداشت گندم و جو در تابستان؛ دوباره از نیمه آبان در زمین های دیم شان گندم و جو می کارند.

 گیلان بیش از 8 هزار گندمکار و جوکار دارد.


برچسب ها: گیلان - زمین ها - هزار - کشاورزان - هکتار - گندم - میلیارد تومان
آخرین اخبار سرویس:

کشت گندم و جوی پاییزه در حدود 14 هزار هکتار از زمین های گیلان تاکنون

کشت گندم و جوی پاییزه در حدود 14 هزار هکتار از زمین های گیلان تاکنون