مطالب مرتبط:
جشنواره آیین شب یلدا در نمایشگاه بین المللی اردبیل برگزار شد
اقتصاد صنایع دستی با فعالیت پراکنده محقق نمی شود
گردهمایی علمی و فرهنگی روحانیون و طلاب در کنگاور برگزار شد
مجمع سالیانه ثپردیس برگزار شد/ جوان مجیدی: تمرکز بر تکمیل پروژه ها و تنوع سبد ساخت با رویکرد اجرای فناوری های نوین
برنامه های فرهنگی و هنری سالگرد شهادت حاج قاسم در سطح ملی و بین المللی برگزار می شود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 1 دی 1404 ساعت 16:102025-12-22سياسي

جشنواره مانوین با محوریت اقتصاد خلاق و تمرکز بر صنایع فرهنگی برگزار می شود


دبیر ستاد فناوری های نرم و توسعه صنایع خلاق معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: سومین جشنواره ملی «مانوین» با محوریت توسعه اقتصاد خلاق و تمرکز بر بازارپردازی کاراکتر در دهه فجر امسال برگزار می شود.

- جشنواره مانوین با محوریت اقتصاد خلاق و تمرکز بر صنایع فرهنگی برگزار می شود دبیر ستاد فناوری های نرم و توسعه صنایع خلاق معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: سومین جشنواره ملی مانوین با محوریت توسعه اقتصاد خلاق و تمرکز بر بازارپردازی کاراکتر در دهه فجر امسال برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما ، مهدی شریفی دبیر ستاد فناوری های نرم و توسعه صنایع خلاق معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در گفت و گو اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ درباره جشنواره مانوین، افزود: پنل های تخصصی جشنواره مانوین در سه محور توسعه بازار، تأمین مالی و صادرات طراحی شده و با رویکرد حل مسئله و پیوند میان فعالان صنعت و بازار برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به دومین محور حرکت اقتصاد خلاق افزود: توسعه و تبادل فناوری و نوآوری با هدف به هم رسانی خانه ها و شرکت های خلاق، زمینه ساز عقد قراردادهای همکاری و حرکت به سوی تجاری سازی محصولات فرهنگی است.


برچسب ها: معاونت علمی و فناوری ریاست - جشنواره - اقتصاد خلاق - فناوری های نرم - برگزار - فناوری - ریاست جمهوری
آخرین اخبار سرویس:

جشنواره مانوین با محوریت اقتصاد خلاق و تمرکز بر صنایع فرهنگی برگزار می شود

جشنواره مانوین با محوریت اقتصاد خلاق و تمرکز بر صنایع فرهنگی برگزار می شود