مطالب مرتبط:
نایب رییس مجلس: گفته ایم دولت خودش هر طور می خواهد بودجه را مصوب و اجرا کند اما .../ مجلس یارانه 500 هزار تومانی را قبول ندارد
انگلیس: در حمله آمریکا به ونزوئلا نقشی نداشتیم
بزرگترین پویش ضد جنگ انگلیس حمله نظامی آمریکا به ونزوئلا را محکوم کرد
انگلیس درباره حمله آمریکا به ونزوئلا: نقشی نداشتیم
انگلیس: در حمله آمریکا به ونزوئلا نقشی نداشتیم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 13 دی 1404 ساعت 21:002026-01-03بين الملل

دولت انگلیس نگران وضعیت بیش از 500 شهروند انگلیسی در ونزوئلا


دولت انگلیس با ابراز نگرانی از وضعیت بیش از 500 شهروند انگلیسی حاضر در ونزوئلا ادعا کرد انگلیس هیچ دخالتی در حمله آمریکا به کاراکاس نداشته است.

- به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از لندن؛ کایر استارمر نخست وزیر انگلیس در پاسخ به پرسشی درباره مواضعش در قبال حمله آمریکا به ونزوئلا آن را به بعد از صحبت کردن با ترامپ و متحدان این کشور موکول کرد، اما در پی پافشاری خبرنگاران برای دریافت پاسخ این پرسش گفت: همانطور که می دانید، من همیشه می گویم و معتقدم که باید از قوانین بین المللی پیروی کنیم.

نخست وزیر انگلیس در حالی می گوید باید از قوانین بین المللی پیروی کنیم که برغم اعلام موضع رسمی سازمان ملل و دیوان دادگستری لاهه مبنی بر نسل کشی بودن اقدامات اسراییل علیه فلسطینیان، بار ها گفته است اقدامات اسراییل علیه فلسطینیان از جمله در غزه را نسل کشی نمی داند.

فعالان ضد جنگ در انگلیس بار ها گفته اند دولت انگلیس با نقض آشکار تعهد خود مبنی بر کمک نکردن به طرف های جنگ، با ارسال جنگ افزار و ارائه کمک های اطلاعاتی به اسراییل در نسل کشی اسراییل در غزه نقشی فعال داشته است و آنها دولت های غربی از جمله دولت انگلیس را همدست اسراییل در نسل کشی فلسطینیان دانستند.


برچسب ها: انگلیس - قوانین بین المللی - نخست وزیر انگلیس - بین الملل - حمله آمریکا - دولت انگلیس - ونزوئلا
آخرین اخبار سرویس:

دولت انگلیس نگران وضعیت بیش از 500 شهروند انگلیسی در ونزوئلا

دولت انگلیس نگران وضعیت بیش از 500 شهروند انگلیسی در ونزوئلا