مطالب مرتبط:
تذکر رییس قوه ‎قضاییه به برخی مسئولان بانک مرکزی
هشدار و تذکر رییس قوه قضاییه به برخی مسئولین بانک مرکزی
تذکر رییس قوه قضاییه به برخی مسئولین بانک مرکزی/ اژه ای: بانک مرکزی مسئولیت ها و اختیاراتی دارد و باید آن را انجام دهد؛ توقع نباید داشته باشد که قوه قضاییه جایگزین بانک مرکزی در عمل به وظایفش شود؛ اگر چنین باشد، هر دستگاهی از بار مسئولیت شانه خالی می کند
رییس قوه قضاییه: سازمان بازرسی کل کشور پیگیری مسئله ارز و نوسانات بازار ارز را به هیچ وجه رها نکند/ نباید توقع داشت قوه قضاییه جایگزین بانک مرکزی در عمل به وظایفش شود
رییس قوه قضاییه: نباید توقع داشت که ما جایگزین بانک مرکزی در عمل به وظایفش باشیم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 1 دی 1404 ساعت 19:352025-12-22سياسي

تذکر رییس قوه ‎قضاییه به برخی مسئولان بانک مرکزی


رییس قوه قضاییه با تأکید بر مسئولیت های قانونی بانک مرکزی، خواستار اجرای دقیق قوانین در حوزه تضمین تسهیلات، هدایت منابع بانکی به سمت تولید و نظارت مؤثر بر نظام بانکی شد و تصریح کرد که قوه قضاییه جایگزین بانک مرکزی در انجام وظایفش نخواهد شد.

- به گزارش تابناک، حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای، رییس قوه قضاییه، امروز در جلسه شورای عالی قضایی به تشریح مسئولیت های قانونی بانک مرکزی پرداخت.

وی با اشاره به وظیفه بانک مرکزی در توسعه نهادهای تضمین و توثیق در عملیات بانکی، گفت: یکی از مشکلات مزمن نظام بانکی آن است که در زمان اعطای تسهیلات، تضمین های لازم به درستی اخذ نمی شود و همین امر باعث عدم بازپرداخت تسهیلات در سررسید و بروز مشکلات بعدی شده است.

رییس دستگاه قضا با اشاره به رسوب مبالغ قابل توجه در حوزه تراستی ها افزود: بند قانونی مربوط به توسعه نهادهای تضمین و توثیق به درستی اجرا نشده و این موضوع باید در اولویت های نظارتی سازمان بازرسی کل کشور قرار گیرد.

محسنی اژه ای همچنین با تأکید بر ضرورت هدایت تسهیلات بانکی به سمت تولید، تصریح کرد: طبق قانون، بانک مرکزی موظف است زمینه دسترسی عادلانه خانوارها، بنگاه ها و مناطق مختلف کشور به تسهیلات بانکی را فراهم و نظارت کند تا منابع به شکل عادلانه در اختیار تولیدکنندگان قرار گیرد.


برچسب ها: بانک مرکزی - بانک - قوه قضاییه - رییس قوه قضاییه - قضایی - مرکزی - تسهیلات
آخرین اخبار سرویس:

تذکر رییس قوه ‎قضاییه به برخی مسئولان بانک مرکزی

تذکر رییس قوه ‎قضاییه به برخی مسئولان بانک مرکزی