مطالب مرتبط:
توقیف کشتی حامل 4 میلیون لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس
توقیف 2 لنج حامل مواد مخدر و سوخت قاچاق در چابهار
توقیف 2 فروند لنج حامل مواد مخدر و سوخت قاچاق در بندر چابهار
خودرو حامل ماینرهای قاچاق در شهرستان بندرلنگه شناسایی و توقیف شد رسانه7 | اخبار ورزشی
خودرو حامل ماهی قاچاق در شهرستان سیریک توقیف شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 3 دی 1404 ساعت 18:552025-12-24سياسي

توقیف کشتی حامل 4 میلیون لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس


فرمانده منطقه یکم نیروی دریایی سپاه گفت: رزمندگان منطقه یکم نیروی دریایی سپاه در عملیاتی دقیق و با اشراف اطلاعاتی کامل موفق شدند یک کشتی حامل 4 میلیون لیتر سوخت قاچاق با 16 خدمه غیرایرانی را که قصد خروج از آب های سرزمینی جمهوری اسلامی ایران داشت، - فرمانده منطقه یکم نیروی دریایی سپاه گفت: رزمندگان منطقه یکم نیروی دریایی سپاه در عملیاتی دقیق و با اشراف اطلاعاتی کامل موفق شدند یک کشتی حامل 4 میلیون لیتر سوخت قاچاق با 16 خدمه غیرایرانی را که قصد خروج از آب های سرزمینی جمهوری اسلامی ایران داشت، توقیف کنند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، سردار غلامشاهی در تشریح جزییات این عملیات اعلام کرد: یگان های منطقه یکم نیروی دریایی سپاه با رصد مستمر و دقیق تردد شناورها در خلیج فارس، به فعالیت مشکوک یک کشتی بزرگ حامل سوخت پی بردند.

فرمانده منطقه یکم نیروی دریایی سپاه گفت: بررسی های اطلاعاتی نشان داد که این کشتی محموله ای بالغ بر 4 میلیون لیتر سوخت قاچاق را از شناورهای کوچک تر دریافت کرده و قصد داشت آن را در کشتی های بزرگ تر خارج از خلیج فارس تخلیه کند.

وی افزود: خدمه این کشتی 16 نفر و همگی غیرایرانی بودند.

این افراد در زمان توقیف، در حال آماده سازی کشتی برای خروج از آب های سرزمینی ایران بودند که با اقدام سریع و قاطع شناورهای منطقه یکم نیروی د


برچسب ها: نیروی دریایی سپاه - نیروی دریایی - جمهوری اسلامی ایران - دریایی - منطقه - نیروی - سوخت قاچاق
آخرین اخبار سرویس:

توقیف کشتی حامل 4 میلیون لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس

توقیف کشتی حامل 4 میلیون لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس