مطالب مرتبط:
ارم نیوز: «تغییرات در طرح ترامپ درباره غزه؛ خلع سلاح حماس به بعد از بازسازی غزه موکول شد»
حماس، اقدام اسراییل در ممنوعیت فعالیت گروه های امدادی در غزه را «رفتاری مجرمانه» خواند
واشنگتن و تل آویو مهلت دوماهه ای برای خلع سلاح حماس تعیین کردند
حمدان: خلع سلاح حماس توهمی بیش نیست
پیام سپاه به حماس رونویس
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 11 دی 1404 ساعت 09:552026-01-01سياسي

صهیونیست ها هنوز هم از حماس می ترسند


معاون سیاسی دفتر عقیدتی سیاسی فرمانده معظم کل قوا گفت: شاهد کاهش نیروی مقاومت در نوار غزه نیستیم، اما ادامه وحشت صهیونیست ها از قدرت حماس مشهود است.

- معاون سیاسی دفتر عقیدتی سیاسی فرمانده معظم کل قوا گفت: شاهد کاهش نیروی مقاومت در نوار غزه نیستیم، اما ادامه وحشت صهیونیست ها از قدرت حماس مشهود است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، سردار رسول سنایی راد با اشاره به نقش محوری سپهبد شهید قاسم سلیمانی در تقویت جبهه مقاومت، اظهار داشت: تجربیات دوران دفاع مقدس، اشراف به مسائل منطقه ای و اعتماد به مقاومت مردمی، از عوامل کلیدی اثرگذاری اقدامات حاج قاسم در سازماندهی، تسلیح، آموزش و طراحی عملیات های راهبردی برای مقاومت بود.

معاون سیاسی دفتر عقیدتی سیاسی فرمانده معظم کل قوا ادامه داد: این نقش محوری و تعیین کننده، کینه صهیونیست ها و حامیان تروریسم تکفیری را برانگیخت و منجر به شهادت مظلومانه این قهرمان مبارزه با تروریسم به دست مدعیان دروغین آن شد که خود، گواه برآورد دقیق دشمن از جایگاه محوری این شهید عزیز است.

وی در ارزیابی توانمندی های محور مقاومت پس از شهادت سردار سلیمانی، گفت: در رویارویی مستقیم با رژیم صهیونیستی و متحدان آن که آمریکا نیز در آن مداخله دارد، اگرچه ضربات متقابلی وارد شده است، اما شاهد کاهش نیروی مقاومت در نوار غز


برچسب ها: صهیونیست ها - عقیدتی سیاسی - صهیونیست - معاون سیاسی - مقاومت - سیاسی - نیروی مقاومت
آخرین اخبار سرویس:

صهیونیست ها هنوز هم از حماس می ترسند

صهیونیست ها هنوز هم از حماس می ترسند