مطالب مرتبط:
نماینده تهران: وزارت جهاد کشاورزی پاسخگو شود/ انتقاد از عملکرد هیات رییسه مجلس
تیر خلاص به قیمت های سرسام آور لبنیات؟ ورود جنجالی وزارت جهاد از این هفته!
ادعای نوری قزلجه درباره فشار مافیا بر وزارت جهاد کشاورزی
ادعای نوری قزلجه درباره فشار مافیا بر وزارت جهاد کشاورزی
بدهی 500 میلیون دلاری وزارت نفت به صنایع دارویی/ هشدار کمبود 800 قلم دارو در بازار
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 7 دی 1404 ساعت 13:152025-12-28اقتصادي

سکوت وزارت جهاد کشاورزی و بلاتکلیفی بازار لبنیات


بازار لبنیات در بلاتکلیفی قرار دارد و وعده کاهش قیمت چهار قلم پرمصرف هنوز اجرایی نشده و وزارت جهاد کشاورزی در برابر سردرگمی تولیدکنندگان و مصرف کنندگان سکوت کرده است.

- بازار لبنیات در بلاتکلیفی قرار دارد و وعده کاهش قیمت چهار قلم پرمصرف هنوز اجرایی نشده و وزارت جهاد کشاورزی در برابر سردرگمی تولیدکنندگان و مصرف کنندگان سکوت کرده است.

به گزارش ایسنا، لبنیات به عنوان یکی از مهم ترین اقلام سبد غذایی خانوار، سال هاست در معرض سیاست های ناپایدار قیمت گذاری قرار دارد.

از یک سو، دولت ها همواره بر ضرورت حفظ قدرت خرید مردم و جلوگیری از افزایش قیمت تأکید کرده اند و از سوی دیگر، تولیدکنندگان و دامداران از افزایش مداوم هزینه های تولید سخن گفته اند؛ تضادی که در نهایت، خود را در بازار مصرف و کاهش سرانه مصرف لبنیات نشان داده است.

در ماه های اخیر، همزمان با افزایش دوباره هزینه های تولید، بحث بازنگری در قیمت محصولات لبنی بار دیگر مطرح شد.

در همین چارچوب، وعده کاهش قیمت چهار قلم لبنی پرمصرف در دستور کار قرار گرفت؛ وعده ای که با بازتاب گسترده رسانه ای همراه شد و انتظار کاهش قیمت ها را در میان مصرف کنندگان افزایش داد.

اعلام نرخ از تریبون رسمی؛ ابلاغی که وجود ندارد در حالی که صداوسیما نرخ هایی را برای برخی محصولات لبنی اعلام کرد و این گون


برچسب ها: وزارت جهاد کشاورزی - تولیدکنندگان - جهاد کشاورزی - لبنیات - تولید - مصرف - مصرف کنندگان
آخرین اخبار سرویس:

سکوت وزارت جهاد کشاورزی و بلاتکلیفی بازار لبنیات

سکوت وزارت جهاد کشاورزی و بلاتکلیفی بازار لبنیات