مطالب مرتبط:
ادعای فارس درباره آمار تفکیکی تجمعات اعتراضی در سراسر کشور
روایت خبرگزاری دولت از تجمعات اعتراضی در برخی نقاط کشور
گزارش خبرگزاری دولت از تجمعات اعتراضی در برخی نقاط کشور
روایت خبرگزاری دولت از تجمعات اعتراضی در برخی نقاط کشور
دیروز در لردگان چه گذشت؟ / روایت خبرگزاری «فارس» از تجمعات و وضعیت فعلی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 12 دی 1404 ساعت 16:352026-01-02سياسي

آماری از تجمعات در کشور در روزهای اخیر + جدول/ فارس منتشر کرد


درحالی که برآوردهای میدانی مجموع شرکت کنندگان در تجمعات اعتراضی اخیر را در سراسر کشور بین 3 تا 5 هزار نفر تخمین می زنند، - به گزارش جماران؛ فارس نوشت: درحالی که برآوردهای میدانی مجموع شرکت کنندگان در تجمعات اعتراضی اخیر را در سراسر کشور بین 3 تا 5 هزار نفر تخمین می زنند، امپراتوری رسانه ای خارج از کشور با تکیه بر بودجه های کلان، سعی در ارائه تصویری دگرگون شده دارد.

یکی از ویژگی های بارز ناآرامی های اخیر، استفادهٔ سیستماتیک از تصاویر ساخته شده توسط هوش مصنوعی و بازنشر تصاویر آرشیوی سال های گذشته به جای وقایع روز است.

گزارش ها حکایت دارد که سکوهای پولی و صفحات اجاره ای در کنار شبکه هایی مثل بی بی سی فارسی و اینترنشنال با صرف هزینه های گزاف، تجمعات خُرد را خیزش های سراسری بازنمایی می کنند.

نکتهٔ قابل تأمل، آغاز تبلیغات دعوت به اغتشاش در اپلیکیشن های گوگل استور و برنامه های کاربردی که توسط آن میزبانی می شود از ماه ها قبل و تماس های تلفنی مشکوک از مبدأ کشورهای همسایه در پوشش نظرسنجی برای القای بحران است که پیش از این در گزارش های تحلیلی به آن اشاره شده بود.

تحلیل گران معتقدند مواضع رضا پهلوی، فصل جدیدی از عریان شدن پروژه های ضدامنیتی است.


برچسب ها: تجمعات اعتراضی - تجمعات - کشور - بی بی سی فارسی - فارس - میدانی - تصاویر
آخرین اخبار سرویس:

آماری از تجمعات در کشور در روزهای اخیر + جدول/ فارس منتشر کرد

آماری از تجمعات در کشور در روزهای اخیر + جدول/ فارس منتشر کرد