مطالب مرتبط:
قیمت خودرو در بازار آزاد جمعه 5 دی ماه
قیمت بیت کوین به محدوده 89 هزار دلار رسید؛ شاخص ترس بازار در محدوده 27
قیمت خودرو در بازار آزاد جمعه 5 دی ماه
قیمت طلا و سکه امروز جمعه 5 دی؛ بازار منتظر رکورد جدید سکه و طلا
تاخت وتاز طلا و سکه در بازار /قیمت ها قابل پیش بینی نیست
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 6 دی 1404 ساعت 10:202025-12-27اقتصادي

گرانفروشی، کم فروشی و عدم درج قیمت پرتکرارترین تخلفات بازار هستند


آمار فراوانی تخلفات کالاهای اساسی نشان می دهد گرانفروشی، کم فروشی و عدم درج قیمت همچنان پرتکرارترین تخلفات بازار هستند.

- سخنگوی سازمان تعزیرات: گرانفروشی، کم فروشی و عدم درج قیمت پرتکرارترین تخلفات بازار هستند سخنگوی سازمان تعزیرات گفت:آمار فراوانی تخلفات کالاهای اساسی نشان می دهد گرانفروشی، کم فروشی و عدم درج قیمت همچنان پرتکرارترین تخلفات بازار هستند.

به گزارش ایسنا، سید یاسر رایگانی در نشست خبری اظهار کرد: سازمان تعزیرات حکومتی در 9 ماهه نخست سال جاری عملکرد گسترده ای در حوزه رسیدگی به تخلفات اقتصادی، تنظیم بازار و پاسخگویی به شکایات مردمی داشته است.

وی گفت: از ابتدای سال 1404 تا 29 آذرماه، تعداد 531 هزار و 357 فقره پرونده به سازمان تعزیرات حکومتی وارد شده که از این تعداد، 519 هزار و 694 پرونده در سه حوزه کالا و خدمات، بهداشت و درمان و قاچاق کالا و ارز مختومه شده است.

رایگانی ادامه داد: میانگین زمان رسیدگی به هر پرونده 20 روز اعلام شده که نشان دهنده روند نسبتاً چابک در فرآیند رسیدگی هاست.

وی افزود: در همین بازه زمانی، ارزش ریالی محکومیت های صادره در مجموع به حدود 198 هزار میلیارد ریال رسیده و میزان وصولی قطعی بدون احتساب محکومان زندانی، تقسیط و ارفاقات قانونی، بیش از 60 هزار میلیارد ریال گزارش شده است.


برچسب ها: سازمان تعزیرات - تخلفات بازار - تخلفات - سازمان تعزیرات حکومتی - فروشی - کم فروشی - درج قیمت
آخرین اخبار سرویس:

گرانفروشی، کم فروشی و عدم درج قیمت پرتکرارترین تخلفات بازار هستند

گرانفروشی، کم فروشی و عدم درج قیمت پرتکرارترین تخلفات بازار هستند