مطالب مرتبط:
ورود سامانه بارشی قوی به کشور از فردا/ این استان ها منتظر بارش شدید برف و باران باشند +نقشه
ورود سامانه بارشی به استان از فردا شب
هشدار زرد هواشناسی برای استان اردبیل/ فعالیت سامانه وزشی–بارشی از 6 تا 9 دی ماه
هشدار زرد هواشناسی برای استان اردبیل/ فعالیت سامانه وزشی–بارشی از 6 تا 9 دی ماه
ورود سامانه بارشی به کشور از یکشنبه
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 5 دی 1404 ساعت 21:152025-12-26اجتماعي

ورود سامانه بارشی سرد به استان از روز شنبه


کارشناس هواشناسی ایلام از ورود یک سامانه بارشی با هسته سرد از روز شنبه خبر داد و گفت: این سامانه تا روز سه شنبه به صورت متناوب فعال خواهد بود و به دنبال آن هشدار سطح زرد هواشناسی صادر شده است.

- به گزارش ؛ احسان احمدی نژاد کارشناس هواشناسی ایلام اظهار داشت: بر اساس بررسی نقشه های پیش یابی هواشناسی، این سامانه بارشی از فردا شنبه وارد استان می شود و فعالیت آن به صورت منقطع تا روز سه شنبه ادامه خواهد داشت.

  وی افزود: بارش باران و رعدوبرق، وزش باد شدید، مه، تگرگ در نواحی مستعد و بارش برف در ارتفاعات و مناطق سردسیر از پیامد های فعالیت این سامانه است.

  احمدی نژاد اضافه کرد: همچنین با توجه به هسته سرد سامانه، در اواخر روز دوشنبه احتمال بارش برف در برخی مناطق سردسیر وجود دارد.

  وی یادآور شد: این سامانه از پتانسیل بارشی نسبتاً بالایی برخوردار است و می تواند موجب آب گرفتگی معابر، سیلابی شدن مسیل ها و احتمال طغیان رودخانه ها شود.

  کارشناس هواشناسی ایلام اعلام کرد: خطر وقوع صاعقه به ویژه در ارتفاعات استان وجود دارد و وزش باد شدید می تواند به سازه های سبک و موقت آسیب زده و موجب شکستن سرشاخه درختان شود.

  احمدی نژاد تصریح کرد: به دلیل بارش برف در ارتفاعات و برخی مناطق سردسیر، لغزندگی محور های مواصلاتی پیش بینی می شود و از رانندگان خوا


برچسب ها: کارشناس هواشناسی ایلام - سامانه - سامانه بارشی - هواشناسی - کارشناس هواشناسی - بارش - شنبه
آخرین اخبار سرویس:

ورود سامانه بارشی سرد به استان از روز شنبه

ورود سامانه بارشی سرد به استان از روز شنبه