مطالب مرتبط:
میکروب های سمجی که آتش فشان هم حریفشان نشد!
دیدار حماس با مقامات عراقی: رایزنی برای آتش بس و تحولات منطقه ای
ببینید | آتش سوزی یک تالار عروسی در جاده کیاشهر - آستانه اشرفیه در گیلان
بررسی و نقد آخرین نسخه از سری فیلم آواتار: آتش و خاکستر
اختلاف نظر نتانیاهو با تیم ترامپ درباره مرحله دوم آتش بس
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 5 دی 1404 ساعت 08:552025-12-26پزشكي

آتش فشان هم حریف این میکروب های سمج نشد!


گدازه های آتش فشانی، وقتی از قلب زمین فوران کرده و روی سطح زمین جاری می شوند، هر آنچه قبلاً آنجا بوده را پاک سازی و استریل می کنند؛ اما طبق گفته محققان، - گدازه های آتش فشانی، وقتی از قلب زمین فوران کرده و روی سطح زمین جاری می شوند، هر آنچه قبلاً آنجا بوده را پاک سازی و استریل می کنند؛ اما طبق گفته محققان، مشاهده چنین دینامیک منحصربه فردی از میکروب ها، پیامدهای بزرگی در مسیر مطالعه چگونگی تکامل جوامع بیولوژیکی، نه تنها روی زمین بلکه فراتر از آن را دارد.

دانشمندان اخیراً کشف جالبی داشتند که ممکن است جزییات بیشتری از احتمال وجود حیات در مریخ را در اختیارشان قرار دهد؛ کشف میکروب هایی که تنها چند ساعت پس از انجماد گدازه های آتش فشانی، در آن شروع به زندگی می کنند.

گرچه قوی ترین میکروب ها هم نمی توانند از فوران های آتش فشانی جان سالم به درببرند، اما قادرند با سرعتی غافلگیرکننده بازگردند.

به گزارش خبرآنلاین، میکروب ها قابلیت خاص و عجیبی در بقا در تقریباً همه جای زمین و در مفرط ترین شرایط دارند؛ تمایل و توانایی آن ها برای بقا حتی شامل محیط های متروکه و عملاً استریل (پاک سازی شده)، ازجمله پس از فوران های آتش فشانی هم می شود.


برچسب ها: میکروب - فشان - زمین - فوران - سطح زمین - استریل - حیات در مریخ
آخرین اخبار سرویس:

آتش فشان هم حریف این میکروب های سمج نشد!

آتش فشان هم حریف این میکروب های سمج نشد!