مطالب مرتبط:
پایان کارها نزدیک است، آمادگی برای آینده ای بدون کار
پایان کارها نزدیک است، آمادگی برای آینده ای بدون کار
پایان کارها نزدیک است، آمادگی برای آینده ای بدون کار
آینده خشکسالی در ایران؛ بارش بیشتر، اما بحران شدیدتر!
آینده خشکسالی در ایران؛ بارش بیشتر، بحران شدیدتر
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 6 دی 1404 ساعت 10:552025-12-27سياسي

تأکید فرماندار ویژه میناب بر رفع فوری نقاط ضعف و آمادگی کامل برای بارش های آینده


معاون استاندار و فرماندار ویژه میناب با اشاره به بارندگی های اخیر و اقدامات انجام شده برای مدیریت تبعات آن، بر لزوم رفع فوری نقاط ضعف و آمادگی کامل دستگاه ها برای مواجهه با بارش های احتمالی آینده تأکید کرد.

- تأکید فرماندار ویژه میناب بر رفع فوری نقاط ضعف و آمادگی کامل برای بارش های آینده ایسنا/هرمزگان معاون استاندار و فرماندار ویژه میناب با اشاره به بارندگی های اخیر و اقدامات انجام شده برای مدیریت تبعات آن، بر لزوم رفع فوری نقاط ضعف و آمادگی کامل دستگاه ها برای مواجهه با بارش های احتمالی آینده تأکید کرد.

محمد رادمهر در حاشیه جلسه اعضای ستاد بحران ضمن قدردانی از تلاش های تمامی نیروهای فعال در روزهای بارندگی، از جمله بخشداران، شهرداران، دهیاران، شوراهای اسلامی، نیروهای امدادی، بسیج، نیروهای نظامی و انتظامی، گروه های جهادی و همکاری ارزشمند مردم، گفت: استمرار آمادگی و هم افزایی بین دستگاه ها، شرط اصلی مدیریت مؤثر حوادث احتمالی در آینده است.

در این جلسه، نمایندگان دستگاه های مختلف از جمله راهداری، برق، امور آب، آبفا، هلال احمر، جهاد کشاورزی، بنیاد مسکن، شهرداری ها و بخشداری ها به صورت جداگانه گزارشی جامع از روند فعالیت ها در زمان اوج بارندگی ها ارائه کردند.


برچسب ها: فرماندار ویژه - فرماندار - نقاط ضعف - معاون استاندار - آمادگی - بارندگی - آینده
آخرین اخبار سرویس:

تأکید فرماندار ویژه میناب بر رفع فوری نقاط ضعف و آمادگی کامل برای بارش های آینده

تأکید فرماندار ویژه میناب بر رفع فوری نقاط ضعف و آمادگی کامل برای بارش های آینده