مطالب مرتبط:
سید محمد خاتمی: «بهرام بیضایی» ایران و فرهنگ و هنر فاخر آن را از صمیم جان دوست می داشت
بهرام بیضایی در ایران به خاک سپرده می شود؟/ پاسخ روابط عمومی ارشاد
نیکی کریمی فقدان بهرام بیضایی را تسلیت گفت؛ پیام دلنشین بازیگر در غم از دست دادن استاد بزرگ / درگذشت بهرام بیضایی و واکنش نیکی کریمی؛ پیام تأثرانگیز هنرمند به مناسبت تولد استاد
در جهان روشن دانای کل | برای بهرام بیضایی، کارگردان فقید سینمای ایران
بهرام بیضایی در ایران به خاک سپرده می شود؟/ پاسخ روابط عمومی ارشاد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 8 دی 1404 ساعت 22:152025-12-29سياسي

یادداشت 10 سال پیش عصر ایران برای تولد «بهرام بیضایی»


روزی به امیر نادری که از زمین و زمان گله داشت، گفتیم که بزرگوار، حداقل از «امیروی» خودت در دونده بیاموز و میدان را خالی نکن، دیدید که چگونه امیرو «الف ـ ب ـ پ ت» را فریاد زده و رهایی از جهل را تکرار می نمود، - روزی به امیر نادری که از زمین و زمان گله داشت، گفتیم که بزرگوار، حداقل از امیروی خودت در دونده بیاموز و میدان را خالی نکن، دیدید که چگونه امیرو الف ـ ب ـ پ ت را فریاد زده و رهایی از جهل را تکرار می نمود، ولی او گوش نکرد و رفت.

این مطلب در تاریخ 6 دی 1395 به مناسبت هفتاد و هشتمین سالروز تولد استاد و تصمیم ایشان به مهاجرت نوشته و در عصر ایران منتشر شد و اینک به دلتنگی آن عزیز سفر کرده، بازنشر می شود.

عصر ایران؛ سعید منصور افشار - پنجم دی ماه زادروز استاد بهرام بیضایی است، به عدد فکر نمی کنیم، به فلسفه ی با فضیلت زیستن، انسان بودن، مسئولیت اجتماعی پذیرفتن و عاشق فرهنگ و تاریخ و تمدن مردم بودن می اندیشیم که استاد یادمان داد، به همین بهانه سفری کردیم به گذشته های دور، سفر به دهکده سبز جوانی، سفر به دنیایی که مبارزه، رنگ و بویی دیگر داشت، سفر کردیم به آن روزگاران که باور داشتیم قدرت از لوله تفنگ برمی خیزد، سفر کردیم به زمانی که برخی مبارزه مسلحانه را تنها راه رهایی می دانستند.


برچسب ها: امیر - بهرام بیضایی - امیر نادری - ایران - مسئولیت اجتماعی - سالروز تولد - فریاد
آخرین اخبار سرویس:

یادداشت 10 سال پیش عصر ایران برای تولد «بهرام بیضایی»

یادداشت 10 سال پیش عصر ایران برای تولد «بهرام بیضایی»