مطالب مرتبط:
پیش بینی پنج روزه هواشناسی؛ عبور یک موج بارشی ضعیف از کشور
مسدود بودن 5 راه روستایی فریمان
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از چهارشنبه؛ بارش خفیف برف در 5 استان |
راه اندازی خط وی آی پی ویژه تجار افغانستان در منطقه آزاد سیستان
AFC خبر از راه اندازی لیگ ملت های آسیا داد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 1 دی 1404 ساعت 10:252025-12-22اجتماعي

موج بارشی در راه پایتخت


رییس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات از افزایش غلظت آلاینده های هوا در شهر های صنعتی و پرجمعیت برای امروز و فردا (اول و دوم دی ماه) و عبور یک موج بارشی ضعیف از کشور خبر داد.

- به گزارش تابناک به نقل از ایسنا؛ صادق ضیاییان درباره پیش بینی پنج روزه هواشناسی اظهار کرد: بر اساس نقشه های همدیدی و آینده نگری امروز دوشنبه و فردا (اول و دوم دی ماه)، جوی آرام در سطح استان ها حاکم است.

در همین راستا شهر های صنعتی و پرجمعیت با افزایش غلظت آلاینده ها مواجه می شوند.

وی گفت: چهارشنبه (3 دی ماه) با عبور موج بارشی ضعیفی از کشور، در برخی نقاط از استان های کرمانشاه، همدان، مرکزی، البرز و تهران بارش پراکنده برف و باران و وزش باد نسبتاً شدید انتظار می رود.

برای پنجشنبه و جمعه (4 و 5 دی ماه) نیز در استان های گیلان، غرب مازندران و اردبیل بارش باران پیش بینی می شود.

رییس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده نیز اظهار کرد: آسمان تهران سه شنبه (2 دی ماه) کمی ابری تا نیمه ابری و غبار محلی با حداقل دمای 1 و حداکثر دمای 9 درجه سانتیگراد و طی چهارشنبه (3 دی ماه) نیمه ابری به تدریج نیمه ابری و بارش پرکنده و وزش باد با حداقل دمای 1 و حداکثر دمای 9 درجه سانتیگراد پیش بینی می شود.


برچسب ها: افزایش غلظت آلاینده ها - پیش بینی - غلظت آلاینده ها - موج بارشی - مدیریت بحران - غلظت آلاینده - استان ها
آخرین اخبار سرویس:

موج بارشی در راه پایتخت

موج بارشی در راه پایتخت