مطالب مرتبط:
معاون دانشگاه علوم پزشکی استان: روند «آنفلوآنزا» در کرمانشاه افزایشی نیست
60 درصد جمعیت فارس از اقشار کار و تلاش هستند/اجرای طرح یارانه، گامی برای عدالت اجتماعی
آزمون دانشگاه علوم پزشکی قم حضوری است
«تعویق» برگزاری آزمون های دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی
مراسم یادبود آیت الله شفیعی در دانشگاه علوم پزشکی اهواز
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 22 دی 1404 ساعت 15:052026-01-12پزشكي

معاون دانشگاه علوم پزشکی شیراز: 13 درصد جمعیت فارس سالمند هستند


معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز جمعیت سالمندان استان فارس را قریب 500 هزار نفر اعلام کرد که حدود 13 درصد جمعیت استان را تشکیل می دهند.

- معاون دانشگاه علوم پزشکی شیراز: 13 درصد جمعیت فارس سالمند هستند ایسنا/فارس معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، جمعیت سالمندان استان فارس را قریب 500 هزار نفر اعلام کرد که حدود 13 درصد جمعیت استان را تشکیل می دهند.

اورنگ ایلامی امروز دوشنبه، 22 دی در نشست ارتقاء و ساماندهی مرکز تحقیقات سالمندی دانشگاه علوم پزشکی شیراز پدیده سالمندی را به عنوان یک تحول جمعیتی اجتناب ناپذیر دانست و گفت: در حال حاضر جمعیت سالمندان فارس نزدیک به 500 هزار نفر است که 13 درصد جمعیت استان را تشکیل می دهد و توجه به نیازهای این گروه سنی از اولویت های حوزه سلامت است.

وی با اشاره به نقش مطالعات و تحقیقات انجام شده مراکز تحقیقاتی در سیاستگذاری های حوزه سلامت افزود: غربالگری دیابت و فشارخون، مشاوره تغذیه، سلامت روان و آموزش شیوه زندگی سالم در دوره سالمندی از جمله موضوعاتی هستند که می تواند مورد توجه مرکز تحقیقات سالمندی قرار گیرد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز همچنین با اشاره به نقش فناوری های نوین و هوش مصنوعی در حوزه اطلاع رسانی و تهیه رسانه های آموزشی، بیان کرد: لازم است نتایج مطالعات و پژوهش ها به صور


برچسب ها: دانشگاه علوم پزشکی شیراز - دانشگاه علوم پزشکی - علوم پزشکی شیراز - دانشگاه علوم - علوم پزشکی - معاون دانشگاه علوم پزشکی - جمعیت
آخرین اخبار سرویس:

معاون دانشگاه علوم پزشکی شیراز: 13 درصد جمعیت فارس سالمند هستند

معاون دانشگاه علوم پزشکی شیراز: 13 درصد جمعیت فارس سالمند هستند