مطالب مرتبط:
پیش بینی آب و هوای خضری دشت بیاض امروز جمعه 12 دی 1404 (2 Jan 2026) ساعتی
وضعیت هوای فردا فارس جمعه 12 دی 1404 | پیش بینی آب و هوای شیراز در 24 ساعت آینده + هواشناسی شیراز
همدان جمعه شب برفی می شود| بازگشت دمای منفی 10 درجه
تشییع پیکر پدر دو شهید در اقلید
15 هزار زنجانی برای حضور در مراسم اعتکاف ثبت نام کردند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 11 دی 1404 ساعت 16:402026-01-01اجتماعي

هوای فارس سردتر می شود/ ثبت دمای منفی 17 در دشت نمدان اقلید


مدیرکل هواشناسی فارس با بیان اینکه ماندگاری هوای سرد در استان ادامه دارد، گفت: اواسط هفته آینده کاهش دما در سطح استان پیش بینی می شود.

- مدیرکل هواشناسی استان: هوای فارس سردتر می شود/ ثبت دمای منفی 17 در دشت نمدان اقلید ایسنا/فارس مدیرکل هواشناسی فارس با بیان اینکه ماندگاری هوای سرد در استان ادامه دارد، گفت: اواسط هفته آینده کاهش دما در سطح استان پیش بینی می شود.

قاسم حسینی در گفت وگو با ایسنا گفت: با توجه به نقشه های هواشناسی طی یک هفته آینده جوی آرام و پایدار در سطح استان فارس حاکم خواهد بود.

وی افزود: طی این مدت آسمان استان فارس در بیشتر ساعات صاف تا کمی ابری با احتمال غبار صبحگاهی پیش بینی خواهد شد و در ساعات بعدازظهر در مناطق شمالی استان وزش باد وجود دارد.

مدیرکل هواشناسی فارس سردترین نقطه استان در شبانه روز گذشته را دشت نمدان اقلید با دمای منفی 17 درجه و گرم ترین نقطه را افزر و لامرد با دمای 20 درجه اعلام کرد و گفت: دمای هوای شیراز در بازه زمانی مذکور در بیشینه 12 درجه و کمینه منفی 2 درجه بوده است.

انتهای پیام


برچسب ها: مدیرکل هواشناسی - استان - هواشناسی - فارس - ماندگاری هوای سرد - هفته آینده - مدیرکل
آخرین اخبار سرویس:

هوای فارس سردتر می شود/ ثبت دمای منفی 17 در دشت نمدان اقلید

هوای فارس سردتر می شود/ ثبت دمای منفی 17 در دشت نمدان اقلید