مطالب مرتبط:
ترکیه: تلاش های اسراییل برای تاثیرگذاری بر اعتراضات در ایران، به شکست خواهد انجامید
وزیر خارجه ترکیه: انتظارات اسراییل در ایران محقق نخواهد شد
وزیر خارجه ترکیه: انتظارات اسراییل در ایران محقق نمی شود
وزیر خارجه: عوامل اسراییل سعی دارند جامعه ایران را به آشوب بکشند
اعتراضات ایران به سازمان ملل رسید | آمریکا و اسراییل مسئول اغتشاشات شدند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 20 دی 1404 ساعت 22:102026-01-10بين الملل

وزیر خارجه ترکیه: تلاش های اسراییل برای تاثیرگذاری بر اعتراضات در ایران، به شکست خواهد انجامید


هاکان فیدان، وزیر خارجه ترکیه در مصاحبه با شبکه رسمی «تی آر تی خبر» گفت که درخواست های تحریک برای اعتراضات در ایران که از سوی طرف های خارجی و در رأس آن دستگاه اطلاعات اسراییل صادر می شود، - به گزارش جماران؛ وزیر خارجه ترکیه تاکید کرد، اعتراضاتی که در ایران رخ می دهد، از سوی برخی طرف های متخاصم بیگانه مورد بهره برداری قرار گرفته می شود.

هاکان فیدان، وزیر خارجه ترکیه در مصاحبه با شبکه رسمی تی آر تی خبر گفت که درخواست های تحریک برای اعتراضات در ایران که از سوی طرف های خارجی و در رأس آن دستگاه اطلاعات اسراییل صادر می شود، مساله ای پنهان و مخفی نیست.

وی گفت که حساب باز کردن اسراییل بر روی برهم زدن ثبات داخلی در ایران، به نتایجی که تل آویو برای آن تلاش می کند، منجر نخواهد شد.

فیدان تاکید کرد که تلاش ها برای برانگیختن افکار عمومی در ایران مساله ای جدید نیست و بارها در مقابل آگاهی جامعه ایران و توانایی آن برای تشخیص بین خواسته های داخلی مشروع و پروژه های خارجی شکست خورده است.

وزیر خارجه ترکیه خاطرنشان کرد که ایران با چالش های اقتصادی مواجه است، اما بهره گیری از این شرایط توسط اسراییل، پیام های شفافی را می فرستد.

تجربه ثابت کرده است که مردم ایران ماهیت این مداخله ها را می داند و به دنبال دستورکارهایی که کشورش را هدف قرار داده است


برچسب ها: وزیر خارجه ترکیه - وزیر خارجه - در ایران - اعتراضات - اسراییل - دستگاه اطلاعات - ایران
آخرین اخبار سرویس:

وزیر خارجه ترکیه: تلاش های اسراییل برای تاثیرگذاری بر اعتراضات در ایران، به شکست خواهد انجامید

وزیر خارجه ترکیه: تلاش های اسراییل برای تاثیرگذاری بر اعتراضات در ایران، به شکست خواهد انجامید