مطالب مرتبط:
مخالفت جریان های سیاسی گرینلند با الحاق به آمریکا
مخالفت جریان های سیاسی گرینلند با الحاق به آمریکا
مخالفت جریان های سیاسی گرینلند با الحاق به آمریکا
8 نیروی یگان های ویژه پلیس در جریان اغتشاشات اخیر به شهادت رسیدند
شهادت هشت تن از کارکنان یگان های ویژه فراجا در جریان اغتشاشات اخیر
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 21 دی 1404 ساعت 16:102026-01-11سياسي

سرمست: رفع چالش های کشور نیازمند هم اندیشی و تعامل همه جریان ها است


به دنبال آن هستیم با بهره گیری از نظرات و پیشنهادات فعالان سیاسی و اقتصادی، مطالبات مردم مورد پیگیری قرار گیرد.

- سرمست: رفع چالش های کشور نیازمند هم اندیشی و تعامل همه جریان ها است تبریز- استاندار آذربایجان شرقی گفت: به دنبال آن هستیم با بهره گیری از نظرات و پیشنهادات فعالان سیاسی و اقتصادی، مطالبات مردم مورد پیگیری قرار گیرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، بهرام سرمست روز یکشنبه در نشست مشترک با فعالان سیاسی و اعضای خانه احزاب استان، با اشاره به طرح جدید اقتصادی دولت، گفت: رییس جمهور و دولت چهاردهم در اقدامی شجاعانه جراحی اقتصادی را آغاز کرده تا عدالت اقتصادی در کشور پیاده شود و بر اساس آن، یارانه ملی به انتهای زنجیره یعنی مردم برسد.

سرمست تاکید کرد: نخبگان سیاسی و اقتصادی معتقدند طرح جدید دولت، یک جراحی اقتصادی بوده و بر مبنای کارهای علمی است.

دولت در گذشته 16 الی 18 میلیارد دلار یارانه برای واردات نهاده های دامی پرداخت می کرد.

امروز علی رغم افزایش مصرف نهاده های دامی برای تهیه سبد غذایی، منابع ارزی در اختیار وزارت جهاد کشاورزی محدود شده و این موضوع نیز بر ضرورت طرح اصلاح یارانه ای برای مدیریت بهتر، می افزاید.


برچسب ها: اقتصادی - استاندار آذربایجان شرقی - فعالان سیاسی - آذربایجان شرقی - جراحی اقتصادی - مطالبات مردم - سیاسی
آخرین اخبار سرویس:

سرمست: رفع چالش های کشور نیازمند هم اندیشی و تعامل همه جریان ها است

سرمست: رفع چالش های کشور نیازمند هم اندیشی و تعامل همه جریان ها است