مطالب مرتبط:
یک باور غلط درباره مصرف لبنیات
پاسخ علمی به یک باور: مصرف زرده خام تخم مرغ برای گلودرد مفید است؟
باور به حضور خداوند انسان را مودب بار می آورد
ببینید | رهبر انقلاب: اگر ملتی در اثر جنگ نرم دشمن، توانایی های خود را نبیند و پیشرفت های خود را باور نکند، ابتدا تحقیر و سپس تسلیم دشمنش می شود
پرواز تهران-مشهد امروز: شوک قیمتی که باور نمی کنید!
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 14 دی 1404 ساعت 06:002026-01-04پزشكي

رد یک باور غلط درباره مصرف لبنیات


دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با رد باور رایج «سردی زا بودن لبنیات» تأکید کرد: حذف یا مصرف بسیار کم شیر، ماست و دوغ از رژیم غذایی به بهانه طبع سرد، - به گزارش تابناک ؛ بر اساس هرم راهنمای غذایی سالم، مصرف روزانه 2 تا 3 واحد لبنیات کم چرب توصیه می شود.

لبنیات منبع مهم پروتیین با کیفیت بالا، کلسیم، فسفر، ویتامین های گروه B و ویتامین D هستند و نقش مؤثری در سلامت استخوان، متابولیسم و پیشگیری از برخی بیماری ها دارند.

اهمیت مصرف لبنیات در دوران کودکی، نوجوانی، بارداری و شیردهی دوچندان است.

دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اشاره به شواهد پژوهشی اعلام کرد: مصرف لبنیات کم چرب به ویژه انواع تخمیری مانند ماست و پنیر با کاهش خطر دیابت نوع دو، بیماری های قلبی عروقی و چاقی مرتبط است.

بنابراین کنار گذاشتن لبنیات به دلایل غیرعلمی توصیه نمی شود.

در عین حال، برای افرادی که احساس حساسیت دارند، راهکار مصرف ترکیبی مانند پنیر با گردو یا زیره، ماست با پودر نعناع یا زنجبیل، و شیر با عسل پیشنهاد می شود.

بر اساس این گزارش؛ در برخی افراد مبتلا به میگرن، بعضی لبنیات می توانند محرک سردرد باشند و در روماتیسم مفصلی نیز احتمال تشدید درد مفصلی وجود دارد؛ این موارد نیازمند تنظیم فردی رژیم غذایی است، نه حذف کلی.


برچسب ها: لبنیات - وزارت بهداشت - مصرف - بیماری های قلبی عروقی - بیماری ها - ویتامین - بیماری های قلبی
آخرین اخبار سرویس:

رد یک باور غلط درباره مصرف لبنیات

رد یک باور غلط درباره مصرف لبنیات