مطالب مرتبط:
بهزاد نبوی: همچنان به اصلاح طلبی معتقدیم/ خاتمی محور اصلاح طلبی در کشور ماست
بهزاد نبوی، فعال سیاسی اصلاح طلب: جوانان اغتشاشگر در دوره روحانی تتلو را قبول دارند، نه خاتمی را می شناسند و نه موسوی (فیلم)
ناگفته های بهزاد نبوی از خودکشی نافرجامش با سیانور/ چه بخواهیم و نخواهیم محور اصلاحات با خاتمی است/ نسل زد تتلو را می شناسد؛ نه خاتمی و موسوی را
ببینید | بهزاد نبوی: این تفکر بدی است که هر کسی با ما نیست آدم بدی است / آقای پزشکیان نه با ماست، نه با اصولگرایان و نه با جبهه پایداری
پزشکیان: اگر یارانه را به آخر زنجیره ندادیم ما را محاکمه کنید/ از مردم بپرسید چند درصد راست و چپ را  قبول دارند/ در انتصاب ها به تخصص افراد توجه می کنیم، نه اصلاح طلب و اصولگرا بودن آنها/ ارتباط دولت با مردم قطع نمی شود و هیچ مطالبه ای فراموش نخواهد شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 11 دی 1404 ساعت 12:302026-01-01سياسي

بهزاد نبوی: امروز به این نتجیه رسیده ام که انقلاب چیز خوبی نیست/ متأسفانه نسل امروز اصلاح طلبی را قبول ندارند


نبوی با بیان اینکه من امروز به این نتیجه رسیده ام که انقلاب چیز خوبی نیست، گفت: سال 76 که پیش (سید محمد) خاتمی شاگردی می کردیم به ما می گفتند اصلاح طلب، - بهزاد نبوی: امروز به این نتجیه رسیده ام که انقلاب چیز خوبی نیست/ متأسفانه نسل امروز اصلاح طلبی را قبول ندارند نبوی با بیان اینکه من امروز به این نتیجه رسیده ام که انقلاب چیز خوبی نیست، گفت: سال 76 که پیش (سید محمد) خاتمی شاگردی می کردیم به ما می گفتند اصلاح طلب، ما نمی دانستیم اصلاح طلب یعنی چه، که به تدریج مفهوم آن را متوجه شدیم.

بهزاد نبوی، چهره پیشکسوت اصلاح طلب، با مرور خاطره ای از دستگیری و اقدام به خودکشی با سیانور در دهه 50، عنوان کرد که اصلاح طلبی از نگاه او حرکتی قانونی، مسالمت آمیز و در چارچوب نظام موجود است و شرط اصلی خود برای حضور در کنگره عهد ایران را محوریت سید محمد خاتمی و درخواست عضویت این حزب در جبهه اصلاحات اعلام کرد.

به گزارش ایرنا، بهزاد نبوی، روز پنجشنبه طی سخنانی در نخستین کنگره عهد ایران گفت: من مثل آقایان محمد جواد ظریف و علی باقری سخنران نیستم، الان میخواهم 4 تا موضوع بگویم 3 مورد را فراموش می کنم، لذا مجبورم از روی متنی که نوشتم بخوانم، کسی فکر نکند به من خط داده اند.


برچسب ها: اصلاح طلب - اصلاح - امروز - اصلاح طلبی - انقلاب - نسل امروز - بهزاد
آخرین اخبار سرویس:

بهزاد نبوی: امروز به این نتجیه رسیده ام که انقلاب چیز خوبی نیست/ متأسفانه نسل امروز اصلاح طلبی را قبول ندارند

بهزاد نبوی: امروز به این نتجیه رسیده ام که انقلاب چیز خوبی نیست/ متأسفانه نسل امروز اصلاح طلبی را قبول ندارند